Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Herk de Stad te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Herk de Stad.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Herk de Stad of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Herk de Stad die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Herk de Stad:

Draadafsluiting herstellen

Een stuk van mijn Bekaert draadomheining is beschadigd nadat er een auto op in gereden is. De draad is beschadigd over een lengte van ong. 6 meter en een paal is volledig krom. Het gaat om een hoogte van 1m50 meter, vermoed ik.

Draadafsluiting plaatsen

We zouden graag een draadafsluiting laten zetten van ongeveer 120 lopende meter en hoogte van 1, 80 meter. Hierbij betonnen palen waartussen de draadafsluiting dan komt en een betonnen plaat vanonder.

Draadafsluiting vervangen

Beste, wij hebben stormschade aan onze Bekaert tuinafsluiting over breedte van 8m. Deze is volledig van elkaar en van de palen afgerukt. Wij willen volledig dezelfde afsluiting terug hebben. Afsluiting van 2m hoog.

Blokhut + extensie plaatsen

Blokhut modern 505x295 plaatsen + extensie van 4m en plaatsen van dakgoten.

Betonnen afsluiting plaatsen

Een L-vormig hek 2m hoog, 70 lm , 15m breed.

Coniferen verwijderen

Het verwijderen van ongeveer 35 meter coniferen met een hoogte van ongeveer 1.80 meter.

Tuin gelijkmaken en gras zaaien

Tuin gelijktrekken en gras inzaaien. Dit voor zo een 400 m².

Betonnen tuinafsluiting plaatsen

Bouwplaats zijkant R 50 m L 63 m Achterkant 12,5 en 19 m samen 144,5 meter . 5 platen hoog +/-2meter 20 m bouwlijn +/- 3 platen Nu staat er nog niks

Draadafsluiting plaatsen

Moet omheining geplaatst worden langs de zijkant vol gemeten 39m lang, dit is de linkse kant als je voor het huis staan. Rechts is het een 19meter. Ook moet er vanachter aan de woning een poort voor zien worden dat de honden niet weg kunnen.

Betonnen afsluiting plaatsen

Het is een wand in de scheiding van betonnen palen en betonnen structuurplaten met de buren op de grenslijn tussen ons beiden. Vanaf de straatkant tot de bouwlijn (10 m) ongeveer 80 cm hoog en verder ongeveer 20 m ver en daar dan ongeveer 2 m hoog. We hadden graag een houtstructuur/gemetselde stenen.