Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Herk de Stad te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Herk de Stad.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Herk de Stad of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Herk de Stad die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Herk de Stad:

Betonnen afsluiting plaatsen

Het is een wand in de scheiding van betonnen palen en betonnen structuurplaten met de buren op de grenslijn tussen ons beiden. Vanaf de straatkant tot de bouwlijn (10 m) ongeveer 80 cm hoog en verder ongeveer 20 m ver en daar dan ongeveer 2 m hoog. We hadden graag een houtstructuur/gemetselde stenen.

Draadafsluiting plaatsen en dennen verwijderen

23 meter zwarte tennisdraad - 2 meter hoog met bovenbuis, palen 60 diameter tuinpoortje 1m op 2m hoog met slot en klink. Er moeten eerst dennen verwijderd worden van 3 m hoog.

Draadafsluiting plaatsen met betonplaat en bovenbuis en poortjes

Plaatsen van draadafsluiting (draadpanelen), bij voorkeur met betonplaat en met bovenbuis. Ongeveer +/- 1,78 meter hoog, 1 x +/- 19 meter met inbegrip van dubbele poort, en 1 x +/- 18 meter met enkel poortje.

Omheining plaatsen beton

Omheining van ongeveer 30 meter In beton met houtstructuur. We zouden graag ook als alternatief houren omheining met betonnen onderplaat en dergelijk bekijken. De voorkeur gaat naar de betonnen omheining.

Haag verwijderen en houten afsluiting plaatsen

Wij hebben een haag van links van het huis 17 m lang, horizontaal achter het huis 17 m en rechts van ons huis 17 m. Graag zouden we deze weg laten halen en een houten afsluiting plaatsen. Ook het gras is in slechte staat, dus misschien her aan te leggen. Horizontaal achter ons huis is het dus 17 m lang en 5 m breed. Links van het huis is geen gras. Rechts wel en dat is ook 17 m lang en 3 m breed.

Composiet houtafsluiting plaatsen tussen buren

Afsluiting tussen 2 buren. Ongeveer 30 meter, ongeveer 2 meter Hoog (of standaard hoogte) Hout composiet. De oude afsluiting is reeds weggenomen.

Draadafsluiting plaatsen

Ik zou draad willen plaatsen rond een weide en dit voor kippen en een paar geitjes . Een gedeelte staat er , een gedeelte moet worden geplaatst en een gedeelte moet nieuw . De houten palen staan +- 2 m boven de grond . Er zou ook een houten poortje van +- 2 m breed Totale lengte is 30 meter.

Draadafsluiting plaatsen

De eerste 35 m met betonplaten onderaan en bovenbuis H 120 of 140 cm, ongeveer nog 300 m zonder bovenbuis of betonplaten, 5 hoeken H 120 of 14o cm Wat is de totale lengte van de gewenste afsluiting? 335 m

Tuinafsluiting plaatsen met poort

Plaatsen van zwarte draadomheining (±20m) met bovenbuis en betonplaat + poort (oprit is 3m breed).

Houten afsluiting plaatsen

Bestaande afsluiting dient verwijderd te worden en vervangen door een afsluiting bestaande uit een betonnen grondplaat en palen waar tussen een houten schutsel wordt geplaatst. In totaal zo'n 38 lopende meters.