Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers / tuinmannen voor draadafsluiting herstellen:

Draadafsluiting herstellen

Een stuk van mijn Bekaert draadomheining is beschadigd nadat er een auto op in gereden is. De draad is beschadigd over een lengte van ong. 6 meter en een paal is volledig krom. Het gaat om een hoogte van 1m50 meter, vermoed ik.
Offertes van tuinmannen voor tuinaanleg en -onderhoud uit Herk-de-Stad (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor draadafsluiting herstellen uit heel België:

Draadafsluiting herstellen

Draadafsluiting met bovenbuis en betonplaat over 50 lopende meter vervangen.

Draadafsluiting herstellen

Omheining van 56m lang met lamellen herstellen, is zeker op 5 plaatsen stuk.

Herstellen tuinafsluiting na stormschade

Draadafsluiting achtertuin te vervangen na stormschade: 11 meter, groene Bekaertdraad, van paal tot paal, geen hoeken. Hoogte: 1.80

Herstellen 10 lm draadafsluiting

Ik wil graag mijn tuinafsluiting herstellen na een aanrijding door een vrachtwagen. De draad en palen zijn beschadigd over een lengte van 10m. Alle palen zitten ingebetonneerd dus deze zullen opnieuw gedaan moeten worden. Ook zitten er plastic latjes ingevlochten welke moeten vervangen worden. Aan de binnenzijde van de afsluiting zijn onze steentjes (kiezels) omhooggeduwd, dit moet opnieuw genivelleerd worden. Ook aan de buitenzijde moet alles opnieuw genivelleerd worden. Zie foto's voor het totale plaatje. Momenteel hebben wij de afsluiting al een beetje teruggeplooid omdat onze schuifpoort anders niet meer open ging.Herstellen +/- 10m tuinafsluiting (draad) + nieuwe palen + heraanleg stuk tuin

Draadafsluiting herstellen

Vorige storm heeft een aantal zware takken uit een grote eikenboom gescheurd en deze zijn op de draadomheining gevallen waardoor de draad over een 5-tal meter flink geraakt werd. Er staan ook een paar palen krom. Op zoek naar een vakman om de afsluiting zonder bovenbuis te herstellen.

Herstellen van draadafsluiting in Bekaert

Herstelling van een Bekaert draad met bovenbuis en betonplaat die beschadigd is na storm. (Tuinhuis van de buren erop gevlogen). Over een lengte van ongeveer 14 meter. afbraak oude draad + betonplaat + beton rond palen. Plaatsen nieuwe draad met betonplaat en bovenbuis. aansluiten van de constructie aan beide kanten aan de bestaande afsluiting. Wegbrengen van al het kapot materiaal.

Draadafsluiting herstellen

Draadafsluiting herstellen. Het gaat over een afsluiting met groene draad en ijzeren palen in de grond en met bovenaan een spandraad. Deze laatste is gebroken en de afsluiting naar onder ingedrukt.

Draadafsluiting herstellen

Door een omgevallen boom van mijn buren is onze draadafsluiting ernstig beschadigd en dient vervangen te worden over ongeveer 25m. Hoogte draad ongeveer 1,50m.