Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Heusden Zolder te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Heusden Zolder.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Heusden Zolder of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Heusden Zolder die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Heusden Zolder:

Terrasoverkapping herstellen

3 Platen van terrasoverkapping herstellen. Bij buur vliegendeur herstellen en 1 vliegenraam herstellen.

Betonnen afsluiting plaatsen

Ik had graag een omheining willen plaatsen achter de garage. Mijn oude omheining met treinbalken zijn stilaan aan het verrotten juist boven de grond. Betonplaten zonder structuur (egale betonlook); lengte : 20 m. hoogte 1m80.

Afsluiting in één recht stuk zetten

Afsluiting te zetten in beton of hout. Dit voor een 20 lopende meter in één recht stuk.

Dennen verwijderen

Ik wil dennen laten verwijderen deze zomer: ze zijn 2 meter hoog en de stam is 10 cm dikte. Ongeveer 120 m. rond het huis, zeer goed bereikbaar voor kettingzaag. Afdoen tot gelijk de grond, wortels moeten niet uit. Containerpark is 15 min. met de auto.

Onderhouden tuin

Wij zoeken iemand voor de tuin helemaal terug in bloei te zetten voor de lente en de zomer. Beetje een verwilderde tuin op dit moment. Tuin : 20 op 20 m; Gazon afrijden, aantal planten wegdoen.

Betonnen afsluiting plaatsen

Het betreft een 28-30 lopende meter, 2 meter hoog. De betonplaat is Woodox grijs en de palen zijn vanboven afgeplat. Er moet ook nog een betonplaatje apart in de grond worden voorzien en hoort dus niet bij de minimum 2 meter hoogte. Geen voorbereidende werken uitvoeren.

Houten afsluiting plaatsen

We willen onze achtertuin met wilgentenen afsluiting afsluiten. Afmetingen 2 x 32 meter. Totale lengte van 64m. We zouden graag gevlochten takken (wilg of hazelaar)

Betonnen afsluiting plaatsen

Welke vulling(en) overweeg je voor de betonnen afsluiting? : betonplaten met structuur (houtlook, stenen,... ) Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : ongeveer 100 meter enkelzijdig 1. 60 hoog Wie moet de werken uitvoeren? : Indien er voorbereidende werken nodig zijn kan ik deze zelf uitvoeren. Coniferenhaag verwijderen we zelf dus.

Steenkorven plaatsen

Hoogte van de schanskorven : 3 meter vanaf de bodem . Lengte : 19 m19; Nu staan er houten hekken. Die dienen ook weggehaald te worden.

Betonnen afsluiting

Betonnen afsluiting plaatsen in de tuin. De totale lengte is 30 meter lang het is een recht stuk de hoogte had ik graag 2 meter gehad.