Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers / tuinmannen voor afsluiting in één recht stuk zetten:

Afsluiting in één recht stuk zetten

Afsluiting te zetten in beton of hout. Dit voor een 20 lopende meter in één recht stuk.
Offertes van tuinmannen voor tuinaanleg en -onderhoud uit Heusden-Zolder (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor afsluiting in één recht stuk zetten uit heel België:

Betonnen afsluiting plaatsen

Tuinafsluiting plaatsen voor één zijde tuin, 60 lopende meter. Voor de werken moet laurierhaag worden verwijderd. Betonplaten met structuur (houtlook, stenen,...)

Vervangen balustrade/terrasafsluiting

Samen met twee buren willen wij de balustrade/afsluiting van ons terras vervangen. Het betreffen twee terrassen op de tweede verdieping en één terras op de eerste verdieping. Het terras is 7 meter breed en 1 meter diep. Momenteel staat er een houten balustrade, maar deze dient vervangen te worden. We wensen een veilige afsluiting met verticale stijlen. Balustrade mag vervangen worden naar keuze van klant niet gebonden aan eenheid, uniteit.

Betonnen afsluiting plaatsen

Afsluiting plaatsen voor 16,5 meter en een ander stuk 14,2 meter. Alles 2 meter hoog en zonder hoogteverschillen op één rechte lijn. Omheining in beton.

Draadafsluiting in één recht stuk plaatsen

Afsluiting in draad plaatsen voor 30 lopende meter in één recht stuk. Eventueel een hoek erbij te voorzien.

Betonnen afsluiting plaatsen

Een gedeelte van één zijde van de afsluiting is volledig aan vervanging toe. Een ouderwetse betonnen afsluiting. Lang 20 m.

Tuinafsluiting vervangen door een nieuwe omheining

Afbreken en wegvoeren van een bestaande betonnen afsluiting. Plaatsen van een nieuwe omheining: betonnen palen met daartussen een betonnen grondplaat met daarboven houten schermen. De omheining is één recht stuk van 26 meter.

Betonafsluiting zetten

Ik wil een nieuwe afsluiting in één recht stuk van 20 lopende meter. Als materiaal graag beton en hoogte moet 180 cm zijn.

Betonnen afsluiting zetten

We hebben een tuin van 15,3 meter lang. We zouden graag aan één kant betonplaten en palen willen en de rest opvullen met planken. We weten niet goed wat het beste is voor stevigheid. Dat het geweven houten platen zijn of volledig dicht.