Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Houthalen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Houthalen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Houthalen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Houthalen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Houthalen:

Vervangen van 10 tal coniferen

Door de droogte afgelopen zomer zijn een 10-tal coniferen van 2.5 m hoogte geheel uitgedroogd. Deze dienen vervangen door gelijkaardige. Raad en daad ivm matig/slecht groeiende leilinden.

Plaatsen van betonnen afsluiting

Ik wil graag een betonnen afsluiting laten plaatsen voor een recht stuk van 28 lopende meter en 240 cm hoog. Ook moet men een garage van 3.5 x 6 meter op deze manier afsluiten.

Betonnen afsluiting plaatsen

Betonplaten met structuur plaatsen, betonplaten met structuur (houtlook, stenen,... ) We zouden 35 meter recht willen uitvoeren. Dat is tussen de muren. Er moet geen afsluiting verwijderd worden.

Hekwerk plaatsen met automatische poort

Ik zou graag hekwerk plaatsen als afsluiting rond een nieuwbouwwoning. Dit is voor rondom het huis ongeveer 80 lopende meter. Hoogte graag 1.80 meter. Ik zou graag een automatische poort met daarlangs een deur en een brievenbus verwerkt. Ook graag een parlofoon in verwerken.

Snoeien van sparren en onderhoud tuin

Het snoeien van meerdere sparren en naderhand en nadien ook de onderhoud van de tuin.

Egaliseren en plaatsen grasmatten voor achtertuin

Ik wil grasmatten gaan leggen maar wil eerst de achtertuin zo mooi mogelijk nivelleren. 130 m²

Vervangen haag door houten afsluiting

Vervangen haag door houten afsluiting +/- 13 m coniferen haag. Ongeveer de 18 meter oude houten afsluiting vervangen door nieuwe houten afsluiting. Nieuwe houten afsluiting nog te kiezen.

Oude grindlaag verwijderen, afvoeren en vervangen door gazon

Oude grindlaag verwijderen, afvoeren en vervangen door gazon op twee stukken grond aan de straatkant van respectievelijk 44 en 14 m². Kunnen grasmatten zijn of zaaien.

Draadafsluiting met onderplaat en bovenbuis plaatsen

We willen onze voortuin afmaken. Dit van het huis richting de weg 6,30 M. En van daaruit naar de betonnen schutting. Ook ongeveer 6,30 Meter. De hoogte 1.50 meter. Met betonplaat en bovenbuis. Ook een poortje tegen het huis.

Draadafsluiting met betonplaat en bovenbuis plaatsen

Draadafsluiting plaatsen met betonplaten en bovenbuis ongeveer 30 lm, dit is een recht stuk. Hoogte graag 1.80 meter.