Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Houthalen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Houthalen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Houthalen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Houthalen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Houthalen:

Tuin aanleggen met siergrind

Tuin heraanleggen met siergrind, oppervlakte is 3 are. Momenteel gras en onkruid met een slechte ondergrond.

Plaatsen hekwerk en schuifpoort

Schuifpoort 5m lang en 1.7m hoog Hekwerk +-15m hoogte 1.7m En klein inkompoortje 1.2m breed 1.7m hoog Bijgevoegd enkele voorbeelden van model dat wij verkiezen. Kleur zwart. Hekwerk gelijk zie foto Poort gelijkaardig maar schuifmodel.

Betonnen platen leggen

Lengte is 40 meter hoogte 2 meter in 2 traps eerste 8 meter 2 meter hoog dan 32 meter in een trap verder de platen moeten een motief hebben en kleur vanboven recht het moet in 2 traps zijn omdat de grond niet gelijk is

Houten afsluiting plaatsen

Houten afsluiting plaatsen,15 meter lang allemaal aan ene kant en 180 hoog zonder poortje .

Boom weghalen en herstellen omheining

Opmaken bestek voor omgevallen boom op mijn omheining (stormschade). Boom weghalen in de tuin en betonen platen herstellen en andere bomen planten.

Omheining met houten poort plaatsen

Een houten dubbelenpoort van 4m een enkelepoort van 1m25 en een vaste schutting van 1m50 op een hoogte van 1m 80 en dan nog een stuk met Bekaert draad lengte 6m75 op een hoogte van 2m60 en zwartedoek op de Bekaert deze geplaatst op een lijn

Verwilderde tuin zaaiklaar maken

Het betreft een stuk van net geen 3 are, er staan geen bomen op, wel struiken en wortelkluiten van struiken. We zouden dit graag laten omploegen/frezen, gelijktrekken zodat we erop gras kunnen zaaien.

Betonnen afsluiting plaatsen

50 m ca. 25 rechtdoor. 1 hoek . 10 rechtdoor en andere 1 hoek. En 15 m rechtdoor tot einde.

Draadafsluiting plaatsen

Draadafsluiting te plaatsen met vanonder betonnen paal en plaat van 40 cm;. Over lengte van 42 lopende meter. Dennen worden weggehaald.

Kunststof afsluiting plaatsen

Momenteel staat er een lage geverfde betonnen omheining bestaande uit paaltjes met daartussen twee betonnen dwarsbalken. Recent werd de omheining beschadigd door een ongeval met vluchtmisdrijf.