Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Houthalen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Houthalen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Houthalen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Houthalen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Houthalen:

Omheining met houten poort plaatsen

Een houten dubbelenpoort van 4m een enkelepoort van 1m25 en een vaste schutting van 1m50 op een hoogte van 1m 80 en dan nog een stuk met Bekaert draad lengte 6m75 op een hoogte van 2m60 en zwartedoek op de Bekaert deze geplaatst op een lijn

Verwilderde tuin zaaiklaar maken

Het betreft een stuk van net geen 3 are, er staan geen bomen op, wel struiken en wortelkluiten van struiken. We zouden dit graag laten omploegen/frezen, gelijktrekken zodat we erop gras kunnen zaaien.

Betonnen afsluiting plaatsen

50 m ca. 25 rechtdoor. 1 hoek . 10 rechtdoor en andere 1 hoek. En 15 m rechtdoor tot einde.

Draadafsluiting plaatsen

Draadafsluiting te plaatsen met vanonder betonnen paal en plaat van 40 cm;. Over lengte van 42 lopende meter. Dennen worden weggehaald.

Kunststof afsluiting plaatsen

Momenteel staat er een lage geverfde betonnen omheining bestaande uit paaltjes met daartussen twee betonnen dwarsbalken. Recent werd de omheining beschadigd door een ongeval met vluchtmisdrijf.

Betonnen afsluiting plaatsen

Voorkant van de woning. Over een afstand van ongeveer 25 meter moeten betonplaten van 1m20 hoog komen. Daarnaast is er nog een scheiding tussen ons en de buren van 6 meter waar ook platen moeten komen van 1m20. Wij willen betonplaten met een baksteenstructuur die past bij de pakten die er al staan.

Vervangen van 10 tal coniferen

Door de droogte afgelopen zomer zijn een 10-tal coniferen van 2.5 m hoogte geheel uitgedroogd. Deze dienen vervangen door gelijkaardige. Raad en daad ivm matig/slecht groeiende leilinden.

Plaatsen van betonnen afsluiting

Ik wil graag een betonnen afsluiting laten plaatsen voor een recht stuk van 28 lopende meter en 240 cm hoog. Ook moet men een garage van 3.5 x 6 meter op deze manier afsluiten.

Betonnen afsluiting plaatsen

Betonplaten met structuur plaatsen, betonplaten met structuur (houtlook, stenen,... ) We zouden 35 meter recht willen uitvoeren. Dat is tussen de muren. Er moet geen afsluiting verwijderd worden.

Hekwerk plaatsen met automatische poort

Ik zou graag hekwerk plaatsen als afsluiting rond een nieuwbouwwoning. Dit is voor rondom het huis ongeveer 80 lopende meter. Hoogte graag 1.80 meter. Ik zou graag een automatische poort met daarlangs een deur en een brievenbus verwerkt. Ook graag een parlofoon in verwerken.