Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers / tuinmannen voor vervangen van 10 tal coniferen:

Vervangen van 10 tal coniferen

Door de droogte afgelopen zomer zijn een 10-tal coniferen van 2.5 m hoogte geheel uitgedroogd. Deze dienen vervangen door gelijkaardige. Raad en daad ivm matig/slecht groeiende leilinden.
Offertes van tuinmannen voor tuinaanleg en -onderhoud uit Houthalen (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor vervangen van 10 tal coniferen uit heel België:

Dakpannen cementeren en isolatie vast te maken

Bovenste rij dakpannen cementeren (10) en op zolder de losgekomen isolatie vervangen

Oude afsluiting vervangen door een nieuwe omheining

Door hevige wind dient de bestaande afsluiting vervangen te worden. Afsluiting met tennisdraad 180 cm hoog met bovenbuis 10 meter lang. Alternatief voor de tennisdraad is een afsluiting met betonpalen en houten panelen.

Volledige badkamerrenovatie uitvoeren

Wij willen van een huidige slaapkamer een badkamer maken op de eerste verdieping. De ruimte is ongeveer 10 m². De uit te voeren werken: - vloer egaliseren en kurkvloer leggen. - plafond voorzien met ingebouwde spotjes - elektriciteit aanpassen in de ruimte - wc-afvoer doortrekken van kelder tot eerste verdieping Nakijken en eventueel vervangen van de waterleidingen Installatie sanitair en meubels: douche, ingewerkt bad, toilet, badkamermeubel met dubbele spoelbak, meubelkast, verwarmingselement. Ook installatie apart toilet en lavabomeubel op het gelijkvloer.

Golfplaat dak van garage vervangen

Door de hevige storm op zondag 10 maart is 1 van de daken boven ons garage eraf gewaaid. Deze zou hersteld of vervangen moeten worden. 1 volledige golfplaat.

Plaatsen omheining

Door storm zijn 2 houten platen van mijn tuin weg. Ik zou graag deze 2 laten plaatsen + 3 andere vervangen. Het gaat over 10 lopende meters .

Houten afsluiting vervangen door stormschade

Dringend een nieuwe tuinomheining nodig met schermen van 180 op 180 cm. Dit voor een 10 a 11 tal stuks.. Onze huidige omheining is weggeblazen door de weersomstandigheden en daardoor kunnen onze huisdieren ontsnappen. Stormschade.

Herstellen dak veranda

Wegens de storm van gisteren 10 maart , moeten er verandaplaten en rubber en dakgoten vervangen worden. 4 Platen zijn er weggewaaiid en 1 plaat gescheurd. Polycaronaatplaten. 3,5 m L .

Houten panelen op betonnen palen en sokkel te vervangen

Door de storm zijn 10 panelen beschadigd. Panelen op betonnen sokkel. En eerste onderste plaat in beton.