Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Koersel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Koersel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Koersel of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Koersel die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Koersel:

Betonnen afsluiting plaatsen

Betonplaten omheining met totale lengte van +/-80m. Van aan het straat te beginnen, +/-60m tot achter in de tuin, hoek naar rechts van +/-15m, daarna terug een hoek naar rechts van +/- 8m. Totale hoogte van 2m.

Betonnen afsluiting met dubbzelzijde structuur plaatsen

Ik wil graag een betonnen afsluiting laten plaatsen van 17 meter lang en 2 meter hoog. Dit met dubbelzijdige structuur, geverfd in het antraciet grijs.

Afsluiting plaatsen

Project in 2 fases: 1 ste fase:25 meter afsluiting met een een poort; draadpanelen . 2 de fase: opscheidingslijn met buren ook een afsluitingte plaatsen , houtwerk.

Houten tuinschermen plaatsen

Graag hadden wij tuinschermen of plankenwand in hardhout / tropisch hout geplaatst. Het gaat over een oppervlakte +- 45 meter. Afsluiting graag 1,80 - 2 meter hoog.

Draadpanelen plaatsen

Draadpanelen plaatsen van min.2 m hoog. zoveel mogelijk privacy dus zonder inkijk . 1 hoek 90 graden. 2 openingen voor grote en kleine poort 40 m lang

Composiet afsluiting plaatsen

Afsluiting hoogte 1 m lengte ongeveer 20 m. Er staat nu een buxushaag en die is kapot, deze verwijderen we zelf.

Draadpanelen plaatsen

Omheining voor rondom de tuin 70 lopende meter, liefst 2 m hoog. Er zitten twee hoeken in, een U vorm. Er moet geen omheining weggenomen worden.

Draadafsluiting met bovenbuis plaatsen

Draad afsluiting plaatsen: Grond(beton) bovenop de buis een enkele prikkeldraad. Dit word geplaatst rond een paarde wei. Ongeveer 52 meter af te sluiten , dit is met een hoek , twee zijden.

Vervangen haag door draadafsluiting met betonplaat en deur

Ik wil graag de haag rond de tuin weg laten halen en een omheining laten plaatsen. De haag is ongeveer 4 meter hoog en zo'n 136 meter in totaal (zie afbeelding in bijlage). In de plaats willen we graag een omheining van harmonicagaas met betonplaat (zie bijlage). Dit zal in totaal zo'n 184 meter zijn. In het stuk direct achter het huis en de oprit, willen we een poortje integreren. Dit stuk omheining moet ook minder hoog zijn als de rest. Voor de rest hebben we 2 meter hoogte in gedachten. Graag een offerte voor het uithalen van de haag en voor het plaatsen van de omheining.

Houten afsluiting plaatsen met onderaan betonnen plaat

Ik wil een omheining op 10-20 cm van de scheiding zetten. De omheining zal +/-50 meter lang zijn. Het niveauverschil op de eerste 30 meter is +/-1. 5 m. De resterende 20 m is recht. Omdat mijn buurman lager gaat bouwen wil ik telkens het onderste stuk(of 2 of 3 stukken) in beton om uiteindelijk een houten paneel als bovenste stuk te plaatsen. De bedoeling is dan aan mijn kant de zand (evt onderste deel chappe) tegen de betonnen platen te laten rusten. (niet de bedoeling dat er auto's langs de omheining gaan rijden) Hoogte 1.80 of 2 meter.