Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Koersel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Koersel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Koersel of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Koersel die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Koersel:

Herstellen van omheining na stormschade

Door stormschade is mijn houten omheining gedeeltelijk omgewaaid. Sommige palen zijn doormidden gescheurd en houten panelen beschadigd en scheefgetrokken. Omheining te herstellen.

Snoeien van oude en jonge fruitbomen

Ik zoek iemand voor het snoeien van oude en jonge fruitbomen. Specifiek gaat het om 9 appelbomen (waarvan 3 laagstam), 3 kerselaren, 1 perenboom en 1 pruimelaar (laagstam). Het snoeiafval mag u laten liggen, dit ruimen wij zelf op. Enkel het snoeien willen wij laten uitvoeren omdat dit bij fruitbomen een delicate zaak is. Graag enkel reageren indien u (uitgebreide) ervaring heeft met het snoeien van fruitbomen.

Betonnen afsluiting plaatsen

Betonplaten omheining met totale lengte van +/-80m. Van aan het straat te beginnen, +/-60m tot achter in de tuin, hoek naar rechts van +/-15m, daarna terug een hoek naar rechts van +/- 8m. Totale hoogte van 2m.

Betonnen afsluiting met dubbzelzijde structuur plaatsen

Ik wil graag een betonnen afsluiting laten plaatsen van 17 meter lang en 2 meter hoog. Dit met dubbelzijdige structuur, geverfd in het antraciet grijs.

Afsluiting plaatsen

Project in 2 fases: 1 ste fase:25 meter afsluiting met een een poort; draadpanelen . 2 de fase: opscheidingslijn met buren ook een afsluitingte plaatsen , houtwerk.

Houten tuinschermen plaatsen

Graag hadden wij tuinschermen of plankenwand in hardhout / tropisch hout geplaatst. Het gaat over een oppervlakte +- 45 meter. Afsluiting graag 1,80 - 2 meter hoog.

Draadpanelen plaatsen

Draadpanelen plaatsen van min.2 m hoog. zoveel mogelijk privacy dus zonder inkijk . 1 hoek 90 graden. 2 openingen voor grote en kleine poort 40 m lang

Composiet afsluiting plaatsen

Afsluiting hoogte 1 m lengte ongeveer 20 m. Er staat nu een buxushaag en die is kapot, deze verwijderen we zelf.

Draadpanelen plaatsen

Omheining voor rondom de tuin 70 lopende meter, liefst 2 m hoog. Er zitten twee hoeken in, een U vorm. Er moet geen omheining weggenomen worden.

Draadafsluiting met bovenbuis plaatsen

Draad afsluiting plaatsen: Grond(beton) bovenop de buis een enkele prikkeldraad. Dit word geplaatst rond een paarde wei. Ongeveer 52 meter af te sluiten , dit is met een hoek , twee zijden.