Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Kuringen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Kuringen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Kuringen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Kuringen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Kuringen:

Tuin heraanleggen en blokhut plaatsen

Ik zou graag een tuinhuis incl. overkapping laten plaatsen achter aan in onze tuin van ongeveer 30 m². Eerst zou er nog een boom verwijderd/gerooid moeten worden hiervoor. Graag totaal pakket: rooien van boom, uitgraven, beton gieten tot het tuinhuis plaatsen. Tuinhuis nog te bestellen - graag de mogelijkheden bekijken met de vakman.

Draadafsluiting zetten

Plaatsen van draadafsluiting met bovenbuis en boordsteen voor een totale lengte van ongeveer 75m.

Tuinaflsuiting plaatsen

Tuinafsluiting in betonplaten zetten. Lengte van 45 meter en hoogte 2 meter.

Draadafsluiting plaatsen

Draadafsluiting plaatsen voor een lengte van 70 m draad afspanning, in rechte lijn met onderaan betonplaat en bovenbuis. Dit alles in het zwart. Nu betonpalen met draad die moet weggehaald worden.

Betonnen afsluiting plaatsen met reliëf

Wij willen een betonplatenafsluiting met relief laten plaatsen. Voor een lengte van 30 m lang en 160 cm hoog volledig afgewerkt, het is een recht stuk tussen de buren. Er staat een afsluiting die moet worden verwijderd.

Draadafsluiting met onderplaat en bovenbuis

Graag een omheining met draad. Bovenhuis en vanonder betonplaat. Met plaatsing. Ongeveer 100 meter te plaatsen.

Ontbossen en bouwrijp maken bouwgrond

Bouwgrond van ongeveer 8,25are ontbossen en bouwrijp maken.

Plaatsen Bekaert tuinafsluiting

Plaatsen Bekaert tuinafsluiting met bovenbuis en betonplaat. Rechte lijn 105 lopende meters.

Stadstuin aanleggen

Stadstuin van 6x10m heraanleggen met printbeton, kunstgras en aan zijkanten gewone aarde voor planten e.d..

Plaatsen van omheining met betonplaten en geweven draad

Aan mijn terras staat al 6 meter schutting: grijs betonplaten vlechtwerk (dubbelzijdig) met betonnen palen. Vanaf hier tot aan mijn tuinhuis is het 22 m. Hier wil ik opnieuw dezelfde betonplaten laten plaatsen. 1,60 m hoogte. Alles invoegen inclusief de 6 meter schutting die ik zelf heb gezet. Nabehandelen met hars kan ik zelf. Materialen kan ik zelf bestellen, maar mag ook door jullie besteld worden (liefst prijs apart met/zonder materiaal.)