Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Kuringen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Kuringen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Kuringen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Kuringen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Kuringen:

Composiet tuinafsluiting plaatsen

Composiet tuinafsluiting van 8m x 2m met betonnen onderplaat en betonnen palen plaatsen. Momenteel dennenhaag die ook dient verwijderd worden.

Draafafsluiting zonder bovenbuis plaatsen

Op zoek naar een vakman om een draadafsluiting te plaatsen. Dit voor 10 lopende meter achteraan de tuin. Er moet naast de woning ook nog een klein stuk worden gezet met een klein poortje. Liefst een draadafsluiting zonder bovenbuis.

Tuin heraanleggen

Bomen en struiken uit tuin van ong. 500m² verwijderen. Gazon zaaien.

Betonnen afsluiting plaatsen

De afsluiting is 20m met aan weerszijde een motief in beton of combinatie met hout. Oude afsluiting breken we zelf af.

Coniferen verwijderen

Een rij coniferen ca 30 m volledig opruimen en gelijk maken.

Houten afsluiting plaatsen

Leveren en plaatsen van 15 houten panelen van l=1,80m x h=1,80m en 5 panelen van l=1,80m x h=0,90m, incl opbraak en verwijderen van bestaande houten schutting. De panelen dienen van goede kwaliteit te zijn en moeten minstens 10 a 15 jaar stand te houden. Ze mogen indien beschikbaar ook een hoogte van 2,00 meter hebben, al naargelang de beschikbaarheid.

Steenkorven plaatsen

We zouden graag een afsluiting willen - scheiding tussen ons en de buren 4m20 + vooraan woning begrenzing van 3m en 4m. Vooraan ook een poortje te plaatsen.

Betonnen afsluiting plaatsen

Afmetingen: 13 meter lang 2m hoogte. Betonplaten met structuur (houtlook, stenen,...)

Tuin heraanleggen en blokhut plaatsen

Ik zou graag een tuinhuis incl. overkapping laten plaatsen achter aan in onze tuin van ongeveer 30 m². Eerst zou er nog een boom verwijderd/gerooid moeten worden hiervoor. Graag totaal pakket: rooien van boom, uitgraven, beton gieten tot het tuinhuis plaatsen. Tuinhuis nog te bestellen - graag de mogelijkheden bekijken met de vakman.

Draadafsluiting zetten

Plaatsen van draadafsluiting met bovenbuis en boordsteen voor een totale lengte van ongeveer 75m.