Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers / tuinmannen voor draadafsluiting zetten:

Draadafsluiting zetten

Plaatsen van draadafsluiting met bovenbuis en boordsteen voor een totale lengte van ongeveer 75m.
Offertes van tuinmannen voor tuinaanleg en -onderhoud uit Kuringen (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor draadafsluiting zetten uit heel België:

Draadafsluiting plaatsen

Aantal jaar geleden hebben we één kant van onze tuin een afsluiting laten zetten. Nu zouden we graag de andere kant aanpakken. Op dit moment staat er nog een lage betonafsluiting. Deze zouden we zelf afbreken. In de plaats moet er een nieuwe afsluiting komen van 2m hoog, vooraan lager met een poortje. Ik kan via mail foto's en afmetingen doorsturen zodat prijs kan gemaakt worden.

Coniferen verwijderen en een afsluiting plaatsen

Verwijderen van coniferen en afvoeren. Dit gaat om zo een 32 lopende meter; In de plaats een omheining zetten, draadafsluiting of evenwaardig alternatief.

Draadafsluiting plaatsen

Draadafsluiting plaatsen in één rechte lijn met tegen het einde een manshoog poortje. 30 meter de zetten met bovenbuis en zonder onderplaat.

Draadafsluiting plaatsen met onderplaat en bovenbuis

Een draadafsluiting plaatsen op de grens met onze buur. We zouden graag een betonnen plaat zetten van 40 cm (20 cm in de grond) en de draad mag tot 1. 80 m-2 m hoog met een bovenbuis. Dit is voor een lengte van 57 meter.

Draadafsluiting zetten

Project van 4 huizen , gezamenlijk willen we de omheiningen plaatsen , +/- 250 lopende meter Met een betonen plaat en bovenbuis Graag de eerste 10m bevlochten . Het geheel in zwart indien mogelijk .

Draadafsluiting plaatsen en composiet muurtje zetten

Afsluiting plaatsen: 1 muur composiet lengte 18 meter. Dan nog 30 lopende meter draadafsluiting. Standaardhoogte 1.80 meter.

Betonnen afsluiting met houtstructuur

Graag afsluiten met betonplaten met structuur (houtlook, stenen,.. ) Momenteel een oude draadafsluiting en gedeeltelijk een oude scheidingsmuur waar we de betonplaten graag voor willen zetten. Het is een L-vorm van +/- 10 m en dan nog eens 5 m diep.

Draadafsluiting met betonplaat en bovenbuis

Draadafsluiting. We hebben een woning gekocht. Aan één kant van het perceel staat nog geen afsluiting en willen we graag een kwalitatieve draad zetten. (onderaan beton en bovenaan een buis). Het is een recht stuk van 40 meter.