Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers / tuinmannen voor tuin heraanleggen en blokhut plaatsen:

Tuin heraanleggen en blokhut plaatsen

Ik zou graag een tuinhuis incl. overkapping laten plaatsen achter aan in onze tuin van ongeveer 30 m². Eerst zou er nog een boom verwijderd/gerooid moeten worden hiervoor. Graag totaal pakket: rooien van boom, uitgraven, beton gieten tot het tuinhuis plaatsen. Tuinhuis nog te bestellen - graag de mogelijkheden bekijken met de vakman.
Offertes van tuinmannen voor tuinaanleg en -onderhoud uit Kuringen (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuin heraanleggen en blokhut plaatsen uit heel België:

Heraanleggen van grasperk en omboording

De oppervlakte van de tuin weet ik niet van buiten. Wel moet er een nieuwe grasmat komen maar eerst de bestaande weg doen en de grond onkruidvrij maken. maar dat zien we wel ter plaatste wat de mogelijkheden zijn.

Tuin heraanleggen

Het belangrijkste dat moet gebeuren, is een verhoog plaatsen met trappen. Grond gelijk trekken en grasmatten plaatsen en een omheining plaatsen.

Coniferen verwijderen

We willen onze coniferen laten verwijderen om onze tuin optimaal te kunnen heraanleggen. Het betreft 2 stroken: 1 van 46 meter lengte en een tweede van 25 meter lengte. Inplanning is voorzien vanaf oktober.

Complete tuin heraanleggen met nieuw gazon

Mijn tuin is ongeveer 400m² die moet heraangelegd worden. Dit is, de oude grasmat afgraven en nieuwe goeie aarde met grondverbeteraar aanbrengen en opnieuw bezaaid. Of ev grasmatten, afhankelijk van de prijs.

Tuin aanleggen met siergrind

Tuin heraanleggen met siergrind, oppervlakte is 3 are. Momenteel gras en onkruid met een slechte ondergrond.

Houten terras heraanleggen

Bestaande houten terras vernieuwen . 2 terrassen in de tuin van ongeveer 50m² tezamen.

Onderhouden en heraanleggen tuin

Ik wil graag onze tuin aanpassen om minder onderhoud te hebben. Daarvoor wil ik graag advies hebben en dat (deels) ook laten uitvoeren. idem voor onderhoud van een aantal bomen (Kers en Eik). Tuin is een 120m².

Tuin heraanleggen

Voorbereiding voor borders aan te leggen + tuinschuurtje dak opleggen 3x4 + paadjes en eiland voor tuinstoelen en tafel op te zetten in kasseien . Vijvertje aanleggen van 4mx2m in 2 niveau's met moerassen en andere dieper. De tuin is 20m².