Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Lanaken te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Lanaken.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Lanaken of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Lanaken die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Lanaken:

Houten afsluiting plaatsten

Plaatsen van tuinafscherming in geïmpregneerde houtsoort - 180 cm hoog - Lengte te plaatsen: 40 m rechte lijn, grens scheiding tussen tuin en aanliggend stuk braakgrond. Bestaande woning van 1980 met redelijk wat tuinoppervlak.

Houten tuinafsluiting plaatsen.

Houten afsluiting van 15 meter lang en 180-200cm hoog. Liefst in het hout maar elke andere mooie oplossing is ook bespreekbaar.

Draadpanelen plaatsen

Hoogte draadpaneel graag 1m70 hoog. Totale lengte van oppervlakte waarop we een omheining wensen is 65m in totaal. Buitenmaten tuin: linkerzijde ongeveer 19m60, achterzijde ongeveer 11m85, rechterzijde ongeveer 21m05 en de voorzijde ongeveer 12m50.

Keerwanden plaatsen voor in de tuin

Plaatsen van L elementen over een lengte van 26 meter. Afmetingen elementen : 60 x 50 x 40 cm. Elementen dienen enkel geplaatst te worden met graafmachine voorzien van klem, voorbereidende werken voor stabiele ondergrond reeds gedaan.

Draadafsluiting plaatsen

Plaatsen van 2x 60 meter. Achterkant heeft hekwerk. 2.00 meter hoog, zwart, in beton gegoten palen.

Houten tuinschermen verwijderen en nieuwe plaatsen

Op een lengte van ongeveer 50 meter moeten de houten tuinschermen die er geplaatst stonden en zwaar beschadigd zijn door werkzaamheden van de buren afgebroken worden en nieuwe geplaatst. In eerste instantie bestek nodig voor de verzekering en op latere datumwerkzaamheden uitgevoerd worden.

Afsluiting in composiet zetten

Afsluiting met een lengte van 29 meter zonder hoeken. Ik wil graag een hoogte van 2 meter.

Betonnen afsluiting plaatsen en dennen verwijderen

Betonnen afsluiting plaatsen over een lengte van 34 meter lang er staan nu nog dennen die moeten verwijderd worden.

Tuin onderhouden

Enkele hoge dennen snoeien, 4-5m behoorlijk hoog . 2 kapotte dennen kappen en wortels verwijderen. Klein weitje van 50m² maaien met een bosmaaier. Onkruid verwijderen achteraan in de tuin, enkele struiken en 3 boompjes snoeien.

Houten afsluiting plaatsen

Ik had graag verschillende opties overlopen ivm houten afsluitingen ( gevlochten takken wilg of hazelaar) Voorkant van de tuin is 17 m en de afsluiting zou 1,80m hoog moeten zijn