Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Leopoldsburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Leopoldsburg.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Leopoldsburg of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Leopoldsburg die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Leopoldsburg:

Plaatsen draadafsluiting

Plaatsen 30m draadafsluiting van 1,8 m hoog met een poortje van 1m met slot. Er moet niets worden afgebroken.

Betonnen afsluiting zetten

Geen huidige omheining op deze plaats. De omheing zou 17m lang moeten zijn. Er is wel een klein niveau verschil van +-45cm op deze afstand.

Herstellen betonplaten omheining

Door het zware onweer is onze berk omgevallen en heeft zodoende enkele betonnen platen van de omheining beschadigd en verschoven. Er moeten een 4-tal platen worden hersteld.

Herstellen van betonnen afsluiting na storm

Door het noodweer van afgelopen dinsdag is onze berkenboom omgevallen en heeft alzo schade berokkend aan de betonnen afsluiting. Die moet nodig hersteld worden.

Betonnen afsluiting met houten panelen plaatsen

Betonnen afsluiting met houten panelen plaatsen.Achterste gedeelte. Ongeveer 10 m lengte Hoogte : 2m Nu ook een betonnen afsluiting aanwezig en dient weggedaan te worden.

Aanleggen gazon

Onze tuin werd vernield door everzwijnen. Gevraagd werk: Aanleggen van een gazon van ca. 115 m2 op een stuk grond dat vroeger deels bestond uit gazon en deels uit plantenperken. Er bevinden zich ook 2 dikke en 2 dunnere boomstronken waar gazon moet komen.

Houten panelen op betonnen palen en sokkel te vervangen

Door de storm zijn 10 panelen beschadigd. Panelen op betonnen sokkel. En eerste onderste plaat in beton.

Kunststof afsluiting plaatsen

Het betreft 2 zijkanten van een tuin, elk +/- 20 m lang. De hoogte van de afsluiting dient 225 cm te bedragen. Gewenste kleur: Grijstint. De tuin loopt naar achteren in totaal +/- 60 cm af. Momenteel staan er coniferen die voordien zullen afgezaagd worden tot net onder grondniveau.

Tuinafsluiting plaatsen

Zouden graag onze tuin laten omheinen door een professional. De tuin is volledig omheind aan de achterkant en linkerzijde, maar is verder nog niet afgesloten. Wij zouden dus graag ook de rechterkant laten afsluiten, met een hoek naar de zijde van het huis met een poortje. De rechterzijde is ongeveer 40-45 meter en de afstand in de hoek naar het huis toe bedraagt ongeveer 1m80. Zowel voor de poort als de omheining zelf dachten we aan een hoogte van 150cm tot 180cm afhankelijk van welke invloed deze maten (en de mogelijkheden ertussen) op de prijs hebben. Voor de poort dachten we aan een simpele draaipoort met spijlen. Maar ook hier staan we open voor andere opties.

Afsluiting op betonnen sokkel plaatsen

Houten of andere afsluiting op betonnen sokkel, afsluiting van laag 120 cm naar 180 cm. Hoogte zou moeten oplopen naar 220 cm. Totale lengte af te sluiten is ongeveer 30 meter.