Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Lommel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Lommel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Lommel of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Lommel die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Lommel:

Tuin frezen en heraanleggen

Tuin van ong. 15m x 20m frezen om opnieuw te kunnen aanleggen als prairietuin.

Voortuin heraanleggen

Ik wil mijn voortuin renoveren, de tuin is 12 meter breed en 8 meter lang. Ik wil de tuin egaliseren, nieuwe gazon aanleggen, beplanten (planten zal ik zelf voorzien) in een hofje van 1 meter op 2 meter. Borders plaatsen om de boom, een padje aanleggen, ongeveer 6 meter lang en 1 meter breed. Verder moet er ook een haag van 1 meter hoog worden geplaatst. Hier gaat het om een haag van ongeveer 16 meter lang (haagplanten voorzie ik ook).

Houten afsluiting plaatsen

Ongeveer 12m houten wand aan de straatkant voor het terras, graag met sierrand bovenop. Ik zie wel graag tuinschermen of plankenwand in hardhout / tropisch hout, tuinschermen of plankenwand in geïmpregneerd hout, tuinschermen of plankenwand in Europees hout (eik, kastanje, wilg) qua materialen. Qua hoogte zou ik 1,8m willen.

Tuinafsluiting plaatsen

Tuinafsluiting van 17m² plaatsen. Composiet of thermowood, maar ik zou graag nog wat andere opties ook zien. Momenteel staat daar een betonnen afsluiting met planten. Maar die gaan wij eruit doen.

Waterput slaan in de tuin

Waterput van 12m met debiet van 5m³/uur slaan.

Houten omheining vervangen

Bestaande houten schutting vervangen door betonnen afsluiting. Nu 16 panelen van 1,80 m Langs beide kanten vrij toegankelijk WIl ze graag iets hoger hebben , daar achtergelegen grond lager ligt.

Herstellen van betonnen sierplaten omheining

Herstelling van betonnen sierplaten omheining door twee verschillende auto's vernield. De eerste offerte voor het herstellen van het voorste gedeelte (circa 4m) van de omheining op de foto. De tweede offerte voor het herstellen van het achterste gedeelte (ook circa 4m) van de omheining op de foto. Bij de herstelling mogen tweedehands palen en sierplaten worden gebruikt.

Hekken plaatsen

Enkel aan de voortuin een sierhek plaatsen (tss5 en 8m) vanaf 150cm hoog. Ander hekwerk om en bij de 15 meter. Mag iets lager 150cm

Terras aanleggen

Wij willen een terras van 15 vierkante meter laten aanleggen.

Haag vervangen door steenkorven

Er staat nu een haag ,we willen een schanskorf van 14 m lang, 50 cm hoog en 30 cm diep Kleur van steenkorf constructie: Metaalkleur (= verzinkt roestvrij metaal)