Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Maaseik te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Maaseik.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Maaseik of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Maaseik die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Maaseik:

Composiet afsluiting plaatsen

Ik zou graag een afsluiting laten plaatsen. Liefst composiet. Er zou ook een betonnen ondergrond moeten voorzien worden. 17,3 meter vanuit de paal van de poort en dan vanuit de hoek 24,5 meter tot aan de draadafsluiting van de buren.

Houten afsluiting plaatsen

We zijn opzoek naar iemand die op onze L- elementen schutting kan plaatsen liefst 1,80 hoog over een lengte van 14,22meter en 28,96 meter.

Stronken verwijderen

Er moeten een twintigtal stronken van dennen verwijderd worden in onze tuin.

Betonnen afsluiting zetten

18 meter afsluiting , recht stuk. Momenteel staat een haag en lage betonnen platen deze moeten weg.

Afsluiting in steenkorven plaatsen

Afsluiting zijkant huis met daarin een poortje van tuin naar straat. Hoogte 2m, breedte +/- 5m Afsluiting met steenkorven en poortje.

Snoei- & herplantwerkzaamheden

Mijn tuin is 3 jaar geleden aangelegd. In tussentijd zijn de leibomen en climatis gegroeid en moeten deze geleid & bijgesneden / gesnoeid worden. Ook is de aangeplante lavendel te dicht geworden en moet deze ook herplant worden. Liefs uitvoeren in het najaar, dan mogen annabellen & lavendel ook gesnoeid worden.

Tennisdraad plaatsen als afsluiting

Tennisdraad plaatsen , recht op recht en dit over een lengte van 13 meter. De oude afsluiting zal reeds verwijderd zijn.

Composieten afsluiting te plaatsen

16 lopende meters lang en hoogte is 1meter 80.

Tuinrenovatie uitvoeren

Voortuin Halfopen bebouwing aan te passen Verwijderen of afschrapen Gazon ± 7m x 5m =30m², nadien opvullen anti-worteldoek en bedekken met schors. Verwijderen gemetste kleine plantenbak in kasseisteen 20cm hoog en 0. 5m breed x 1. 50m lengte. Aanvullen volledige oprit met kiezelsteen ± 5m breed x 23m lengte. Planten van boom Conifeer. Houten scheiding aanbrengen( 4mLang en 20cm hoog ) tussen verwijderd gazon en oprit kiezelsteen.

Nieuwe tuinafsluiting plaatsen

Ik wil een nieuwe schutting rond mijn tuin L vorm laten plaatsen. Dit moet ofwel een afsluiting van hout worden met betonplaten en betonnen palen of een draadafsluiting met bovenbuis. Het gaat om een afsluiting van 30 lopende meter en deze moet 1,80 meter hoog zijn. Tevens dient aan de achterzijde de oude betonnen schutting 14 m en aan de andere zijde de laurierhaag van 16 m verwijderd te worden.