Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Maaseik te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Maaseik.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Maaseik of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Maaseik die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Maaseik:

Afsluiting in steenkorven plaatsen

Afsluiting zijkant huis met daarin een poortje van tuin naar straat. Hoogte 2m, breedte +/- 5m Afsluiting met steenkorven en poortje.

Snoei- & herplantwerkzaamheden

Mijn tuin is 3 jaar geleden aangelegd. In tussentijd zijn de leibomen en climatis gegroeid en moeten deze geleid & bijgesneden / gesnoeid worden. Ook is de aangeplante lavendel te dicht geworden en moet deze ook herplant worden. Liefs uitvoeren in het najaar, dan mogen annabellen & lavendel ook gesnoeid worden.

Tennisdraad plaatsen als afsluiting

Tennisdraad plaatsen , recht op recht en dit over een lengte van 13 meter. De oude afsluiting zal reeds verwijderd zijn.

Composieten afsluiting te plaatsen

16 lopende meters lang en hoogte is 1meter 80.

Tuinrenovatie uitvoeren

Voortuin Halfopen bebouwing aan te passen Verwijderen of afschrapen Gazon ± 7m x 5m =30m², nadien opvullen anti-worteldoek en bedekken met schors. Verwijderen gemetste kleine plantenbak in kasseisteen 20cm hoog en 0. 5m breed x 1. 50m lengte. Aanvullen volledige oprit met kiezelsteen ± 5m breed x 23m lengte. Planten van boom Conifeer. Houten scheiding aanbrengen( 4mLang en 20cm hoog ) tussen verwijderd gazon en oprit kiezelsteen.

Nieuwe tuinafsluiting plaatsen

Ik wil een nieuwe schutting rond mijn tuin L vorm laten plaatsen. Dit moet ofwel een afsluiting van hout worden met betonplaten en betonnen palen of een draadafsluiting met bovenbuis. Het gaat om een afsluiting van 30 lopende meter en deze moet 1,80 meter hoog zijn. Tevens dient aan de achterzijde de oude betonnen schutting 14 m en aan de andere zijde de laurierhaag van 16 m verwijderd te worden.

Plaatsen bekaert tuinafsluiting

Ik wil graag een groene bekaert tuinafsluiting met bovenbuis laten plaatsen. Ook wil ik graag 2 betonplaten laten steken zodat ik een bloembak kan maken op volledige lijn van de draad. Het gaat om zo een 62 lopende meter.

Betonnen afsluiting plaatsen

Betonnen afsluiting plaatsen. Betonplaten, vlak , plat. Totale afsluiting ongeveer 23 meter lengte 2. 5 m hoog.

Betonnen vloer buiten bijwerken voor nieuw tuinhuis

We willen ons huidig tuinhuis gaan vervangen door een nieuw. De breedte van de huidige beton is echter 1,5 te smal de diepte is ok. Ook ligt er voor het tuinhuis nog een oppervlakte van +/- 5 op 5 gedeeltelijke nog met dunnen tegels de rest rondom is losgekomen . Graag zou ik hier dan ook een goede oplossing voor hebben.

Oprit opnieuw bestraten en voortuin vernieuwen

Oude oprit afvoeren en opnieuw bestraten (ca. 270 m² granietklinkers 8x11 cm) in stabiele ondergrond. Oude beplanting afvoeren en vernieuwen.