Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Maasmechelen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Maasmechelen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Maasmechelen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Maasmechelen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Maasmechelen:

Draadafsluiting zetten (paneelafsluiting) rond tuin

Plaatsen van paneelafsluiting nylofor zwart 153cm: in totaal 32 panelen, 33 hoekpalen, 32 betonplaten van 30cm, 2 poorten van 125 cm breed.

Draadafsluiting zetten

Vakman voor: 35 m vlechtdraad met bovenbuis ral 9005 (32 m te plaatsen) 35 m vlechtdraad hoogte 180 cm Ral 9005 32 m bovenbuis Ral 9005 18 verticale buizen Ral 9005 (lengte weet ik niet juist: 180 cm + lengte dat de paal in een betonnen paal gaat die tss de verstevigde betonplaten staan en voorzien is van een gat om de verticale buis in te steken. Volgens mij +/- 80cm?) Al de andere benodigheden om te plaatsen (spandraad, bovendoppen voor buizen …) Gelieve in Bekaert of Betafence uitvoeringen!

Houten afsluiting plaatsen

Het zijn 4 rechte stukken van 180x180 en een gebogen stuk van 180 dia meter en 180 hoog. Oude beschutting zalv erwijderd worden. Geen Stormschade.

Gazon opnieuw aanleggen

Gazon achter het huis opnieuw laten omfrezen eventueel wat aanvullen met zwartegrond , bemesten , gelijktrekken en opnieuw inzaaien Ongeveer 300 m².

Draadafsluiting plaatsen

Draadafsluiting plaatsen van ongeveer 26 meter lengte. Nu staat er nog niks. Hoogte 1m80 of 1m60.

Coniferen verwijderen en een afsluiting plaatsen

Verwijderen van coniferen en afvoeren. Dit gaat om zo een 32 lopende meter; In de plaats een omheining zetten, draadafsluiting of evenwaardig alternatief.

Beckaertdraad plaatsen

Draad plaatsen 1,80 hoog, 25 m lang. Palen en boordsteen zijn nog intact.

Betonnen afsluiting plaatsen

Betonnen afsluiting plaatsen. De afsluiting is ongeveer 30 meter lang (maar kan nog verlengd worden). Nu coniferen en deze moeten weggehaald worden. Recht stuk.

Betonplaten omheining plaatsen

Graag het volgende plaatsen en uitvoeren: Betonnen omheining, hoogte 2 meter. Lengte 11 meter, hoek en dan 23 meter nog bij . Betonnen tuinhuis van 6 op 4 met overdekte terrasruimte van 2op 4 (samen 8 op 4 m). Opruimen bestaande hagen (laurier) en coniferen en oud tuinhuis.

Draadafsluiting plaatsen met bovenbuis en betonplaat

Aan de zijkant van mijn woning, op de scheiding met de buren, wil ik over een lengte van zowat 26 m een afsluiting van 2 m met zichtdoek. Aan de achterzijde (24 m) en de andere zijde is er een afsluiting, maar deze wil ik laten aanpassen en ander zichtdoek.