Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers / tuinmannen voor draadafsluiting plaatsen :

Draadafsluiting plaatsen

Draadafsluiting plaatsen van ongeveer 26 meter lengte. Nu staat er nog niks. Hoogte 1m80 of 1m60.
Offertes van tuinmannen voor tuinaanleg en -onderhoud uit Maasmechelen (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor draadafsluiting plaatsen uit heel België:

Draadafsluiting plaatsen

Vraag voor plaatsen tuinafsluiting. Lengte circa 40 meter en hoogte 1m80. Draad met bovenbuis en op de draad ondoorzichtig groen afsluitingsscherm te plaatsen zodat men niet door de draad kan zien. Vooraan staat er een afsluiting en nu moet er één komen tussen de 2 percelen.

Draadafsluiting plaatsen

Tuin omheinen met een draadafsluiting met bovenbuis in combinatie met een betonnen onderplaat. Het zou gaan om een stuk van ong. 65-70m en afhankelijk van de mogelijkheden hadden we gedacht aan een hoogte van 1m40. Daarnaast zou er ook een eenvoudige poort van ca. 2m met 2 vleugels moeten komen.

Draadafsluiting plaatsen

Een draadafsluiting van 1 meter hoog met een boven buis, zonder betonnen plaat, draad tot op de grond. Twee zijkanten van 13 meter, een achterkant van 8 meter en een voorkant van 8 meter met een poortje voorzien van een kruk en slot.

Verwijderen van sparrenhaag

Verwijderen van sparrenhaag aan twee zijden, per zijde ongeveer 31 meter en 2 meter hoog. Plaatsen van een draadafsluiting langs beide zijden.

Draadafsluiting plaatsen

Draadafsluiting met bovenbuis en betonplaat plaatsen. Ongeveer 80 lopende meter, draadhoogte 1m80 + 1 poort. Oude afsluiting weg te nemen.

Draadafsluiting plaatsen

Plaatsen van draadafsluiting met bovenbuis in onze tuin. Momenteel staan er nog oude platen maar we zouden graag de platen verwijderen en een draadafsluiting laten plaatsen. Af te meten door vakman.

Draadafsluiting plaatsen

Ik wil een nieuwe afsluiting voor de achtertuin laten plaatsen over een lengte van +/- 10 meter, hoogte 1m80. Qua type wil ik ofwel een composiet afsluiting, anders een draadafsluiting met bovenbuis. Ook wil ik de mogelijkheid van een tuinpoortje (breedte 80cm) te installeren. Houten schutting af te breken.

Draadafsluiting plaatsen

Betonnen palen met gat en groef . Betonnen platen van 200x40 . In het totaal 50 lm met draad van 122 cm hoogte voor toebehoren en afwerking prijs van groen en zwart. Oude afsluiting zal door klant afgebroken worden.