Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Paal te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Paal.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Paal of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Paal die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Paal:

Draadpanelen plaatsen

Zwarte draadpanelen met zwarte lamellen en betonplaat, lengte van 38 m aan de zijkant van het huis waarvan 19 m op 1,20 meter en 19m op 1,80m hoogte , en lengte van ongeveer 14 m aan de achterkant van het huis zonder betonplaat op 1,80.

Petanquebaan aanleggen in tuin

Petanquebaan van 10 of 12m lang en 3.5m breed aanleggen in tuin.

Voortuin heraanleggen

Wij wensen onze voortuin opnieuw aan te leggen, die is ongeveer 15 meter breed en 5 meter diep. We zoeken een ontwerp dat weinig onderhoud kost met veel kiezel.

Herstellen van gevlochten tuindraad

Gat van 20cm x 20cm in gevlochten tuindraad herstellen.

Kunststof afsluiting plaatsen

Wij willen 77 lopende meter van onze tuin afsluiten met een kunststof of composiet afscherming met een zeer beperkte of helemaal geen doorkijk mogelijkheid. Afhankelijk van wat het plaatsen kost, willen we kijken of we het zelf gaan doen of laten doen.

Draadafsluiting plaatsen ter vervanging van de haag

Ter vervanging van een kapotte haag. Groene draad met daar een kunststof tegen om het dicht te maken. Het zou hoger moeten zijn dan 2M. Haag is nu meer dan 3M, kan dat? Buren zitten hoger, wij dus lager. 55 lopende meters.

Composiet afsluiting plaatsen

Afsluitingplaatsen langs beide zijden (2 x 50 m) van de woning. Telkens 50m eerste 4 à5 meter van straat. Mag een lage hoogte zijn erna liefst naar 2 meter hoogte

Nieuw gras aanleggen en het aarde egaliseren

Mijn achtertuin gaat bergaf ik wil het aarde egaliseren en nieuwe gras aanleggen.

Composiet afsluiting plaatsen

Bestaande plaat uit de grond verwijderen, en over een lengte van 32meter waarvan 16meter op een hoogte 1.20meter, en 16meter op een hoogte van 1.60meter plaatsen. de platen met relief liefst aan bijde zijden en in een donker grijze kleur.

Afsluiting in composiet zetten

Composieten afsluiting te plaatsen, dit voor een 60 lopende meter. 180 cm hoog moet volstaan, mogelijks een deel aan de straat iets hoger indien mogelijk. Voor plaatsing afsluiting moet men een coniferenhaag verwijderen.