Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers / tuinmannen voor draadpanelen plaatsen:

Draadpanelen plaatsen

Zwarte draadpanelen met zwarte lamellen en betonplaat, lengte van 38 m aan de zijkant van het huis waarvan 19 m op 1,20 meter en 19m op 1,80m hoogte , en lengte van ongeveer 14 m aan de achterkant van het huis zonder betonplaat op 1,80.
Offertes van tuinmannen voor tuinaanleg en -onderhoud uit Paal (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor draadpanelen plaatsen uit heel België:

Tuinafsluiting plaatsen

Metalen tuinafsluiting van 22m lang en min. 1.8m hoog. Graag draadpanelen, bovenbuis en betonplaat onderaan. Eventueel invlechten om doorkijk te verminderen.

Draadafsluiting plaatsen

Plaatsen draadafsluiting met doek hoogte twee meter lengte 22.50 meter lang en zou graag nog een poortje ( 1 meter breed en 1, 80 meter hoog) laten plaatsen om gemakkelijk naar mijn garage te gaan mee in hetzelfde materiaal als de omheining afbraak doen we zelf oude schutting dus alleen plaatsing. Ik ben juist nog aan het twijfelen of ik betonnen palen wil en een betonnen onderstuk. Zo ja, dan zou ik het poortje ook in dezelfde stijl willen. Ik zou dit graag bespreken met de vakman. Of metalen draadpanelen als dit mogelijk is.

Draadpanelen plaatsen in de tuin

Ik wil graag mijn tuin netjes en veilig afsluiten owv hond binnenkort. Mss ook een poort op de oprit. Een gedeelte is al jaren geleden gedaan met houtwerk. Het gaat over 20 meter draadpanelen met een hoogte van ongeveer 2 meter die er moeten komen. Er staan nu nog struiken, maar geen idee of die weg moeten of niet.

Draadpanelen plaatsen

tuin - 2 zijden afmaken met draadpanelen - 9,60 m x 10,20 m en dan een poortje. Wil ook een afscheiding van hardhout - plankenscherm tussen mij en de buren - 2 schermen van 1,80 m , ook palen

Afsluiting zetten

Omheining plaatsen achter carport en rondom tuin. Het gaat om 4 stukken van in totaal 43 meter en een poort erbij. Graag een afsluiting in draadpanelen met een standaardhoogte. Het is een nieuwbouw, dus geen oude omheining om weg te nemen.

Draadpanelen plaatsen

wij hebben een perceel van 13 are, de helft bouwgrond en achterliggend de helft landbouwgrond. Wij willen dit afsluiten met een draadafsluiting ( zeker aan de bouwgrond ) 175 lopende meter ongeveer Wij dachten aan een betonplaat met daarboven zwartkleurige draad en een bovenbuis evt. Zijn er nog andere ( evt goedkopere ) alternatieven ?

Draadpanelen plaatsen

Rechte lijn: deel 1 van 14m lengte en ongeveer 1,8m hoogte, aansluitend deel 2 van 13 m lengte en ongeveer 1,5m hoogte. Oude afsluiting verwijderen we zelf.

Draadpanelen en poort plaatsen

Ik heb een klein bosje gekocht van 2336 m². Ik zou deze willen omheinen zodat ook kleine honden niet kunnen ontsnappen langs onder. Het zou dus ook een stuk in de grond moeten bevestigd worden en graag met een hoogte van 1, 50 meter ongeveer. Alsook wens ik een poortje waar ik door kan met de auto. Dit hoeft niet elektrisch te zijn, wel in twee delen.