Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Peer te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Peer.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Peer of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Peer die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Peer:

Tuinafsluiting plaatsen

Composiet of kunststof tuinafsluiting. 1 Hoek en 1 deur. Liefst antraciet palen en lichter grijze dichte stapelplanken. 27.8 lopende m schutting van 2m hoog, dan een hoek en dan nog 1.5m schutting met een composiet deur in verwerkt. Deur komt aan linkerzijde tegen composiet tuinhuis.

Steenkorven plaatsen

Afscheiding tussen terras en gras. Opvulling keien en constructie in metaalkleur. 15 meter in totaal - hoogte: 50cm.

Steenkorven plaatsen

Ik zou graag steenkorven willen,met als opvulling breuksteen. De afmetingen ervan zijn: 45 cm diep, 6,5 meter lang en 70 cm hoog.

Betonnen afsluiting met hout zetten

Plaatsen van een betonnen afsluiting met hout tussen de betonpalen. Het gaat om een lengte van 40 meter en een tweede lengte van 12 meter. Omheining moet 180 cm hoog zijn.

Betonnen afsluiting plaatsen

Ongeveer 35meter betonnen afsluiting van een bepaalde structuurvorm plaatsen.

Coniferen uitdoen en verwijderen

Ik heb 2 rijen van een 20 tal coniferen van 6 a 7 meter hoog die ik graag zou laten verwijderen. Deze bevinden zich in een achtertuin die enkel bereikbaar is via de garage met een achterdeur van 91 centimeter breed.

Houten afsluiting plaatsen

Lengte van de afsluiting: 45 lopende meter, hoogte mag 1,8 meter zijn. Indien mogelijk ook graag huidige laurierhaag verwijderen. Materiaal graag: tuinschermen of plankenwand in geïmpregneerd hout, betonpalen met daartussen houten panelen of planken.

Betonnen afsluiting plaatsen

Ik wil een afsluiting van een plaat en dan een houte schot van 190 hoog en ongeveer 38 m lang Betonplaten met structuur (houtlook, stenen,...), houten panelen of planken. Oude afsluiting zal afgebroken worden door klant.

Betonnen afsluiting plaatsen

Het plaatsen van betonnen palen met betonnen plaat van onder met houten schotten tussen over een afstand van ongeveer 20 meter. Die 20 meter is een rechte lijn . Hoogte is 1m80m. Nu staan er dennen.

Weideafsluiting zetten

Ik zou 1340 m willen laten afrasteren . Met schapendraad en onder + boven een stroomdraad.