Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Peer te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Peer.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Peer of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Peer die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Peer:

Houten afsluiting plaatsen

Lengte van de afsluiting: 45 lopende meter, hoogte mag 1,8 meter zijn. Indien mogelijk ook graag huidige laurierhaag verwijderen. Materiaal graag: tuinschermen of plankenwand in geïmpregneerd hout, betonpalen met daartussen houten panelen of planken.

Betonnen afsluiting plaatsen

Ik wil een afsluiting van een plaat en dan een houte schot van 190 hoog en ongeveer 38 m lang Betonplaten met structuur (houtlook, stenen,...), houten panelen of planken. Oude afsluiting zal afgebroken worden door klant.

Betonnen afsluiting plaatsen

Het plaatsen van betonnen palen met betonnen plaat van onder met houten schotten tussen over een afstand van ongeveer 20 meter. Die 20 meter is een rechte lijn . Hoogte is 1m80m. Nu staan er dennen.

Weideafsluiting zetten

Ik zou 1340 m willen laten afrasteren . Met schapendraad en onder + boven een stroomdraad.

Sierbeton afsluiting plaatsen

Er staat op het moment een houten schutsel , die mag ervoor geplaatst worden. De lengte af te sluiten is ongeveer 30 meter en een hoogte van 3 meter. Graag sierbeton.

Houten tuinafsluiting plaatsen

De omheining met betonplaten onder, beton palen en de rest houten panelen. Hoogte is 180 cm boven de grond. 70 lopende meter in totaal.

Betonnen afsluiting plaatsen

Afsluiting plaatsen ongeveer 35m in rechte lijn.

Plaatsen betonplaten of schermen met structuur

Het gaat hier over het plaatsen van de achterscheiding van onze bouwplaats van 21m met beton platen of beton schermen met structuur. Het gaat hier over een rechte achterwand zonder hoeken.

Renovatie vijver

Wij hebben 3 jaar geleden een huis gekocht waar ook een vijver aanwezig is. Momenteel loopt ons ergens het water weg en ook het doek is overal aan het los gaan. Wij zijn op zoek naar iemand die vijvers kan renoveren.

Afsluiting met betonplaat

De coniferen tussen mij en mijn buurman worden half november uitgedaan. Ik zou graag een offerte willen voor 30 m afsluiting met betonplaat onderaan. Ik zou graag de prijs vergelijken tussen hout,beton of kunststofpanelen. Plaatsing inclusief.