Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Rekem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Rekem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Rekem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Rekem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Rekem:

Metalen tuinafsluitingen plaatsen met bovenbuis

Metalen tuinafsluiting in twee delen plaatsen. Afmetingen zijn 14m x 1.8m en 6m x 1.8m. Graag beide zonder onderplaat, met bovenbuis en privacydoek plaatsen. Oude omheining mag blijven staan, deze komt er voor.

Houten tuinafsluiting plaatsen

Houten tuinafsluiting van 70m x 1.8m plaatsen met betonpalen. 1 lengte. De oude afsluiting gaan we waarschijnlijk zelf wegnemen.

Achtertuin renoveren

De tuin is 40 m op 20 m; Ik wil die laten renoveren zodat die onderhoudsvriendelijk is. heraanleg van gazon : inzaaien.

Omspitten groetentuin

Wil mijn groentetuin laten omspitten. Tuin meet circa 45m²

Heropbouwen tuinafscheiding en kippenhok

1 opruimen oude kippenhok en oude omheining. (door storm verwoest) 2 het plaatsen van het nieuw kippenhok. 3 plaatsen van een tuinafscheiding van 12,6 m met betonnen palen en draadhek. plaatsen nieuw kippenhok maat: 5 meter lang, 2 meter breed, 1,8 meter hoog, en aansluiten op binnenverblijf. het gaas zit langs de wanden en als dak, het onderste gedeelte is afgewerkt met kuikengaas. Met een deur om in het hok te komen. in buitenhok een houten constructie tegen de zon (1,25 *1,25 meter (houten plateau met 4 steunpalen, plateau op 1 meter, daaronder 2 zitstokken om van de grond af te zitten (allemaal buitenhout).

Snoeien wilgenhaag

Ik wil graag mijn wilgenhaag in de tuin laten aftoppen,snoeien aangezien deze in de hoogte is uitgegroeid. De haag heeft een lengte van ongeveer 15 meter.

Complete tuin renoveren

Ik wil graag beginnen met een haag te planten van minimaal 60 meter. Heb vorig jaar al 70 vierkante meter beton laten storten. Maar wil graag eerst wat tips wat ik het beste kan zetten en wat het me gaat kosten. Denk aan een ligusterhaag og laurierhaag te zetten

Complete tuin renoveren

Ik wil mijn achtertuin laten renoveren: de tuin is 17 m. Diep en 7 m breed. Rondom de tuin is er een (lelijke)draadafsluiting, waarvoor hopelijk kunststoffen tuinafsluiting in houtlook geplaatst/bevestigd kan worden? Verder variatie in de tuin met een kunststoffen vlonder, kiezelpartijen, waterpartij (reeds aanwezig, maar dient aangepast te worden). Tot slot een klein opp. Gras en langs de omheining beplanting in bakken (verschillende hoogten). De beplanting wil ik zelf doen, maar wel met advies over bloeitijd, schaduwplaatsen etc...

Snoeien klimophaag

Ik heb 2 hagen van ruim 2 meter hoog. Eentje is 6 meter lang, de andere ongeveer 12 meter. Bovendien wil ik mijn buxushaagjes wat bijgesneden hebben in de voortuin. Als dit allemaal wat meevalt zou ik eventueel vaker en uitgebreider gebruik willen maken van deze diensten.

Bestaande coniferen vervangen door betonnen omheining met houtstructuur.

Verwijderen van een rij coniferen, over een lengte van 13 m en deze vervangen door een betonnen afsluiting ( houtstructuur )over dezelfde lengte, waarvan 8 m lengte met een hoogte van 2 m, 2m lengte met een hoogte van 1. 60 m en 2 m lengte met een hoogte van 1. 20 m. Het moet gebeuren door één en dezelfde firma, i. v. met de opeenvolging van de werken.