Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers / tuinmannen voor coniferen verwijderen:

Coniferen verwijderen

het verwijderen van een 15 tal hoge coniferen. (ongeveer 5 meter hoog) Wortels kunnen blijven zitten.
Offertes van tuinmannen voor tuinaanleg en -onderhoud uit Riemst (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor coniferen verwijderen uit heel België:

Verwijderen coniferen

Ik zoek dringend iemand om +- 30m coniferen te verwijderen en alles mee te nemen . Haag : 30 m L en hoogte over de 2 m.

Plaatsen van regenwaterput en bijkomende werken ivm heraanleg oprit

Wij wensen de oprit van onze woning ( ca 50m²) te vernieuwen. De oprit bestaat nu uit sylextegels. Wij wensen deze te vervangen door sierkiezel. Bovendien wensen wij onder de oprit een regenwaterput te laten plaatsen. Volgende werken wensen wij uit te laten voeren; - wegvoeren van sylextegels - plaatsen van regenwaterput van 10.000 l + verbinding op rioleringsnetwerk van straat - wegvoeren van 30 cm grond - plaatsen + aantrillen van 25 cm ruw steenpuin - plaatsen + aantrillen van 5 cm fijn steenpuin ( daarop komen sierkiezelmatten eccogravel en sierkiezel - plaatsen van matten en verdelen van kiezel doen we zelf). - plaatsen van boordsteen aan weerszijden van de oprit ( +/- 16 lopende meters ) - verwijderen van een 6-tal boomstronken ( van coniferen die zijn afgezaagd tot ongevee

Coniferen uitdoen en verwijderen

Onze coniferen gaan kapot. Het is een haag van 32 meter, hoogte 2 meter tussen 2 tuinen. Deze moet men verwijderen.

Coniferen en wortels verwijderen

Wij zijn op zoek naar iemand die een haag coniferen van 18 meter lang en 3,5 meter hoog kan verwijderen inclusief wortels. Dit om een tuinhuis en schutting te kunnen plaatsen.

Coniferenhaag verwijderen

Coniferen verwijderen langs de straatkant voor 20 lopende meter. Haag is 2 meter hoog en men moet het afval ook wegvoeren. Ook een deel van het gazon herleggen voor zo een 50 m².

Verwilderde tuin laten omploegen gelijkleggen en coniferen haag + 3 a 4 bomen weghalen

We hebben net een huis aangekocht en de tuin is helemaal verwilderd.... Ongeveer 400m² oppervlakte met een schuur erin. We zouden deze graag laten omploegen en de coniferen haag + een viertal bomen laten verwijderen.

Coniferen uitdoen en verwijderen

Ik heb aan de goed bereikbare straatkant van onze tuin een rij coniferen staan van 3,5m hoogte over een lengte van 45m. Deze zou ik willen laten weghalen en waar de coniferen stonden zou er een sleuf van ongeveer 80 cm breed en 40cm diep mooi uitgegraven moeten worden en gevuld met goeie tuingrond (om naderhand een haagbeukenhaag (carpinus) te plaatsen, maar daar vraag ik nu geen offerte voor).

Verwijderen van coniferen en plaatsen van schutting

Ik zou ongeveer 50 lm coniferen van ongeveer 3 m hoog willen laten verwijderen, compleet met wortel, en ik zou deze vervangen willen hebben door een draadpaneel afsluiting.