Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Sint Huibrechts Lille te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Sint Huibrechts Lille.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Sint Huibrechts Lille of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Sint Huibrechts Lille die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Sint Huibrechts Lille:

Tuinomheining plaatsen in hout-beton

Graag een omheining vsn beton en hout. 100 lopende meters met 1 hoek. Deze omheining dient 2.00m hoog te zijn.

Draadafsluiting herstellen

Een stuk van mijn Bekaert draadomheining is beschadigd nadat er een auto op in gereden is. De draad is beschadigd over een lengte van ong. 6 meter en een paal is volledig krom. Het gaat om een hoogte van 1m50 meter, vermoed ik.

Steenkorven plaatsen in tuin

Aanleggen van steenkorven met over een afstand van 10 lopende meter met hoogte van ongeveer 180 cm.

Betonnen afsluiting met hout zetten

Plaatsen van een betonnen afsluiting met hout tussen de betonpalen. Het gaat om een lengte van 40 meter en een tweede lengte van 12 meter. Omheining moet 180 cm hoog zijn.

Betonnen afsluiting plaatsen

Wij hebben een huis gekocht waar er slechts aan een zijde van de tuin een nieuwe betonnen omheining moet komen. Het bedraagt een lengte van ongeveer 25m, de hoogte ken ik nog niet. Een deel van de omheining is beschadigd, een ander deel minder. Dus eventueel kan dat gerecupereerd worden.

Tuinomheining uit pvc of eternit plaatsen

Ik wil mijn houten tuinomheining voorzien van duurzaam PVC of enternit platen. Nu zijn ze behandeld met verf, maar die bladert elk jaar af. Totale opp +- 75m²: twee keer 16m en een hoogte van 2m20.

Grote tuin gelijkleggen en gras zaaien

Ik zou graag mijn tuin heraanleggen en terug gelijk leggen. Het grasveld is een kleine 300m² en is goed bereikbaar met machines. Hele oppervlakte moet worden gelijkgelegd en daarna eventueel nog gras zaaien.

Draadafsluiting zetten

25 meter lang L vormig 2. Meter hoog Met een groene zeil tegen aan.

Steenkorven plaatsen

We zouden graag een afsluiting willen - scheiding tussen ons en de buren 4m20 + vooraan woning begrenzing van 3m en 4m. Vooraan ook een poortje te plaatsen.

Heraanleggen tuin

Als nieuw bewoner van kleine woning met achtertuin wens ik tuin aan te passen. 20m op 10m ongeveer. Padje opnieuw leggen - nieuwe planten - ...