Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Sint Truiden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Sint Truiden.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Sint Truiden of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Sint Truiden die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Sint Truiden:

Betonnen tuinafsluiting plaatsen

Ongeveer 110 lopende meter op een vlak terrein. Nu bestaat de omheining uit (versleten) coniferen met een hoogte van ongeveer 2.50m. Deze moeten verwijderd worden.

Draadafsluiting plaatsen

Vakman voor draadafsluiting met bovenbuis en dubbele betonplaat. Lengte circa 11m hoogte circa180cm. Draad ondoorzichtig maken met kunststofmatten of lamellen. Oude afsluiting zal reeds verwijderd zijn.

Betonnen afsluiting zetten

Vakman voor mijn tuin van +-6op6m en van dezelfde platen een tuinhuisje van ongeveer 6m op 1,80m prijs met werken inbegrepen Betonplaten met structuur (houtlook, stenen,...)

Houten afsluiting plaatsen

Tuinafsluiting tussen 2 huizen plaatsen. Ongeveer lengte 25 m lengte. Betonpalen met daartussen houten panelen of planken. hoogte : 1m80 of 1m50.

Onderhouden ecologische siertuin

Wegens verblijf in buitenland ben ik op zoek naar een vakman met groene vingers voor het onderhoud van onze ecologische siertuin met hoogstamfruit, planten borders en vijver. Tevens snoei van meidoornhagen en maaien van gazon. Totale oppervlakte is ca 40 are.

Draadafsluiting plaatsen

bestaande coniferen(2x15m) en taxushaag(1x15m) verwijderen. Plaatsing draadafsluiting met bovenbuis en betonplaat + heidematten

Verwilderde coniferen bijsnoeien om later te verwijderen

In de eerste fase moeten onze dennen dringend bijgesnoeid worden, zijn ongeveer 6 m hoog en 3 m dik . Daarna willen we ze laten vervangen door een betonschutting.

Draadafsluiting met betonplaat en bovenbuis 48 meter rechte lijn

Plaatsen van zwarte plasitor draad met bovenbuis. De totale lengte is 47,30 meter en ook moeten er betonnen platen van 40 cm geplaatst worden. Dit is een volledig rechte lijn.

Draadafsluiting met betonplaten plaatsen

Graag had ik de bestaande draadafsluiting willen vervangen door draadafsluiting met bovenbuis en betonplaten in de grond , om dieren ( vossen , konijnen , ) te beletten onder de draadafsluiting binnen te komen . In totaal gaat het over een lengte van ~ 61 m lang en 1,80 m hoog . Een gedeelte van de draadafsluiting zou met groene doek moeten bezet worden tussen de koer van de buren en mijn eigendom . Dit gedeelte is ~ 18 m lang en 1,8 m hoog . De toegang van de draadafsluiting is vlot bereikbaar langs de twee kanten . In de draadafsluiting is één hoek van 90° te voorzien. De oude bedrading kan weggehaald worden door de vakman.

Steenkorven plaatsen in achtertuin

Steenkorven plaatsen ongeveer 33 meter een recht stuk achteraan in de tuin en een hoogte van 1.50 meter. Graag opvullen met breuksteen.