Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Sint Truiden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Sint Truiden.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Sint Truiden of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Sint Truiden die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Sint Truiden:

Metalen tuinafsluiting plaatsen.

Metalen tuinafsluiting van 14m x 1.8m plaatsen met betonnen onderplaat en bovenbuis. Liefst metalen palen indien mogelijk.

Haag en struiken snoeien

Ik zoek iemand voor snoeien werk: Haag : 40m (L) x 1m (B) x 2m (H) Struiken: 26m (L)x 0,8m (B) x 0,8m (H) Het is gemakkelijk bereikbaar en gelieve tuinafval mee te nemen.

Plaatsen graszoden en uitgraven oude graszoden

Ongeveer 300 m² Uitgraven moet gebeuren met klein graafmachientje van 85cm breed max

Steenkorven plaatsen

Bestaande afsluiting vervangen langs straatzijde. +/- 10m. - Metaalkleur of gekleurd.

Plaatsen betonnen afsluiting

Het gaat om een hoek afsluiting een lengte is 11,25 meter , de andere 2,65 meter de hoogte willen we op 2 m er staat nu wel al een afsluiting maar deze wordt er voor geplaatst.

Betonnen afsluiting zetten

Het zou over +-25 m recht tot achter zijn - Betonplaten zonder structuur (egale betonlook)

Tuin onderhouden

Sandwiches platen afbreken alsook tegels en beton dit hoeft niet opnieuw heraangelegd worden. Boomstronk met wortels en kleine boompjes wegdoen, daarnaast nog één struik. Graag ook alle tuinafval meenemen. Eens dit allemaal weg is zou ik overwegen om er gras aan te leggen. Het is 30 meter diep en 8 meter breed.

Draadafsluiting zetten

Ofwel een houten afsluiting met betonversteviging. Geïmpregneerd hout of hardhout. Ofwel een draadafsluiting met betonversteviging en bovenbuis. Afgewerkt met VDM Lamellen. Alleenstaande woning. Het gaat om een alleenstaande woning, ongeveer 120 meter - 4 hoeken - 4 zijden.

Steenkorven + draadafsluiting plaatsen

1) Ongeveer 60 m draadafsluiting. Er staan reeds betonnen L-profielen. Kleur: zwart; met bovenbuis. Eén stuk is 40 m lang en dan haaks daarop een stuk van ongeveer 20 m. 2) Ongeveer 6 m schanskorven met metalen steunpalen plaatsen. Geen fundering aanwezig. Moet in bloembak komen. Enkel grond aanwezig. Best is misschien ter plaatse eens afspreken om te kijken hoe en wat ....

Betonnen afsluiting plaatsen

Eigen grond ligt max 30cm hoger dan aangrenzend perceel. Lengte is ongeveer 24 meter, hoogte idealiter 1,80 boven de grond. Twijfel tussen houten planken/panelen of draad, afhankelijk van het prijsverschil.