Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Stevoort te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Stevoort.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Stevoort of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Stevoort die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Stevoort:

Tuin nivelleren en nieuw gras zaaien

De tuin is ongeveer 163 m² waarvan een deel gewoon onbewerkte grond is (met al dan niet onkruid) en een deel is oud gazon. Ik wil overal nieuw speelgazon (geen sportgazon). Het is mogelijk dat er een kleine hoeveelheid aarde moet bijgevuld worden. De werken kunnen in verschillende fases gebeuren , vernietigen van onkruid en bestaand gazon en later frezen, nivelleren en inzaaien.

Haag snoeien

Wij willen onze haag laten snoeien. Goed bereikbaar, ongeveer 90 m lang en 2 m hoog. Graag vakman voor het snoeien, groenafval verzamelen en wegbrengen naar het containerpark.

Houten afsluiting plaatsen

Houten afsluiting plaatsen 2 stukken afsluiting met betonpalen met daartussen hardhouten panelen: - Afmetingen een stuk van 10 m lang x 2 m hoog (= 6 betonpalen van 3 m, en 5 hardhouten panelen van elk 2 x 2 m) - een stuk van 4 m lang x 2 m hoog (= 3 betonpalen van 3 m, en 2 hardhouten panelen van elk 2 x 2 m) Het perceel is rondom afgeboord met Bekaert palen en -draad. Tussen die Bekaert afsluiting en de beklinkering is er een strook van 4 m zwarte grond. Voor grotere privacy moet er op 2 plaatsen in de zwarte grond een bijkomende gesloten afsluiting komen.

Draadafsluiting met poortjes en panelen plaatsen

Twee woningen lngs elkaar gelegen dienen een afsluiting te krijgen mey Bekaertdraad en gedeeltelijk panelen met bijhoorende poortjes. Draad van 1m50 met bovenbuis en betonplaat. Lengte in totaal 150m

Moestuin fresen

Een moestuin van 30m op 8m moet omgedaan worden, mijn man kan dit niet meer alleen. Wij zijn niet in het bezit van een motoculteur. Graag dringend bericht hieromtrent.

Plaatsen Bekaertafsluiting rond zwembad

Wij willen een Bekaert afsluiting rond een zwembad, van ongeveer 1 m-1 m10 hoog, dit voor half augustus. Lengte draad totaal ongeveer 30 m (zwembad 8 x 4), alsook poortje/hekje.

Voorbereidingswerken zoals egaliseren van grond om te zaaien

Een moestuin van 27m op 8m moet omgedaan worden, mijn man kan dit niet meer alleen. Nadien nog enkel klussen te doen in de tuin. Wij zijn niet in het bezit van een motoculteur. Graag dringend.

Prijsaanvraag 150m tuindraad

Graag een prijsofferte werk en materiaal voor afsluiting 180cm met betonplaat. In Stevoort

Tuinaanleg

Tuinaanleg