Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Wijchmaal te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Wijchmaal.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Wijchmaal of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Wijchmaal die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Wijchmaal:

Herstellen dak tuinhuis

Graag willen we het hellend dak, bestaande uit shingles (4x4m), van het tuinhuisje laten herstellen of een nieuw dak plaatsen.

Houten tuinafsluiting plaatsen

Houten afsluiting van ongeveer 16 meter en hoogte van 2 meter. Geen buren dus makkelijk te plaatsen.

Steenkorf en betonnen afsluiting plaatsen

6m x 2m Steenkorf aan bestaande steenkorf plaatsen met daaraan een betonnen tuinafsluiting van 4m x 2m plaatsen. Graag betonplaten met structuur.

Draadafsluiting op weide plaatsen

Draadafsluiting van 1ha plaatsen. Graag ook 2 linten met stroomdraad.

Plaatsen van draadafsluiting met bovenbuis

Draadafsluiting met betonplaat en bovenbuis 180 cm hoog en 28 meter lang geplaatst.

Draadpanelen plaatsen

Zwarte draadpanelen met zwarte lamellen en betonplaat, lengte van 38 m aan de zijkant van het huis waarvan 19 m op 1,20 meter en 19m op 1,80m hoogte , en lengte van ongeveer 14 m aan de achterkant van het huis zonder betonplaat op 1,80.

Composiet afsluiting plaatsen

Ik zou graag een afsluiting laten plaatsen. Liefst composiet. Er zou ook een betonnen ondergrond moeten voorzien worden. 17,3 meter vanuit de paal van de poort en dan vanuit de hoek 24,5 meter tot aan de draadafsluiting van de buren.

Ontbossen en bouwrijp maken

Ik heb een grond gekocht van ca 13 aren. Dicht bestruikt en ongeveer 15 bomen. Moet ontbost worden.

Verwijderen van haag

Verwijderen van 18m haag.

Tuinafsluiting plaatsen

Tuinafsluiting van 17m² plaatsen. Composiet of thermowood, maar ik zou graag nog wat andere opties ook zien. Momenteel staat daar een betonnen afsluiting met planten. Maar die gaan wij eruit doen.