Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Luik te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tuinmannen. U komt in de provincie Luik heel eenvoudig en snel in contact met een tuinman of meerdere tuinmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tuinmannen uit Luik u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw tuinman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Luik.


Voor een tuinman, goed èn betaalbaar, uit Luik bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tuinman in Bassenge, Boelhe, Bressoux, Chenee, Comblain-au-Pont, Corswarem, Eben-Emael, Glons, Hannut, Huy, Liege, Lincent, Sougne-Remouchamps, Vise, Waimes uit Luik kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij tuinmannen voor: draadafsluiting met betonplaat en bovenbuis, betonnen tuinafsluiting plaatsen, betonomheining van ongeveer 65 lopende meter plaatsen, aanleggen tuin met grasmatten en afsluiting plaatsen, bekaert omheining plaatsen, voorbereiden ondergrond voor tuinaanleg, schutting in composiet schermen en steenkorf, plaatsen van serre met dubbelglas, tuinomheining plaatsen, plaatsen draadafsluiting met bovenbuis, afsluiting in beton of hout plaatsen, gevlochten tuinscherm met knotwilg of haselaar plaatsen, oude taxus haag verwijderen, tuinomheining plaatsen, afsluiting parkeergelegenheid plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tuinman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in de provincie Luik staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Luik:

dinsdag 17 januari 2017

Omheining tuin

We hadden graag een offerte verkregen voor een harmonica draad van 1. 50m hoog in het zwart of grijs met een poortje aan de achterzijde van de tuin. Ook hadden wij betonplaten gewenst. De linkerzijde van de tuin is 60m lang de achterzijde 12m en de rechterzijde 30m. Het is een U-vorm met in de 12m zijde een poortje gewenst.
dinsdag 20 september 2016

Betonnen tuinafsluiting met structuur

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het plaatsen van 115m betonmuren met structuur. 13 m op 1,2m hoog Pose de cloture en beton.13 m sur 1m20 te hauteur
vrijdag 10 juni 2016

Voortuin aanpassen

De voortuin is ongeveer 50m², afgewerkt met treinbillen en er achter een haag. Graag willen wij alles willen vernieuwen, bv met een stenen muurtje en grind. Is het mogelijk om hiervan een prijsofferte te ontvangen?
zondag 10 januari 2016

Omheining plaatsen met houten beschutting en betonpalen

Ik zou graag een omheining willen plaatsen langs 1 zijde om de twee bouwgronden van elkaar af te scheiden. Is 30 m lang en zou 2 meter hoog moeten zijn. Graag de prijs van een houten beschutting met betonpalen.
zondag 18 oktober 2015

Kappen van bomen

Er moeten twee bomen gekapt worden in de tuin.
woensdag 26 augustus 2015

Volledig afwerken van de tuin

Ik had graag evenals drie offertes van tuinaannemers ontvangen voor het volledig afmaken van mijn tuin die ook zou afgestemd zou zijn op mijn katten. De linkerzijde van de tuin volledig in houd, de achterzijde in draad/kaders. De voorzijde en rechterzijde nog niet beslist. Graag had ik ook een oprit in klinkers gelegd.
woensdag 7 februari 2007

Houten tuinpoort, opendraaiend . Opening ...

Houten tuinpoort, opendraaiend . Opening tussen 2 muren 3,6m. Palen aan binnenkant muur plaatsen. Hoogte 2m. Tropisch hout. Simpel kader rond vertikale planken. Later te automatiseren.

Partners

Partners van Casius