Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een tuinman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende tuinmannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Luik, kan u deze hier kiezen: Bassenge, Berloz, Boelhe, Bressoux, Comblain-au-Pont, Corswarem, Eben-Emael, Glons, Hannut, Huy, Liege, Lincent, Racour, Vise, Waimes Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in de provincie Luik staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Luik:

dinsdag 12 november 2019

Blokhut Luna plaatsen

Plaatsing Makro blokhut: Blokhut Luna 295 x 295 cm + extensie 300 cm + gratis stormbeveiliging referentie: 7594431 Fundament beton: 600 x 300 cm aanwezig
woensdag 12 december 2018

Grondwerken uitvoeren voor nieuwbouw

Voor bouw van een nieuwbouw moeten er grondwerken uitgevoerd worden. De nieuwbouwwoning heeft een bouwbreedte van 10,30 en bouwdiepte van 9,80 en wordt volledig onderkelderd. Aangezien het perceel een stuk hoger ligt wordt de kelder bedoeld als garage en moet er tevens een inrit uitgegraven worden. Op zoek naar een vakman voor al deze graafwerken te doen en grond af te voeren.
donderdag 20 september 2018

Snoeien van struiken en bomen

Snoeien van struiken en bomen.
donderdag 30 augustus 2018

Placer une palissade

Nous voudrions des pallissades d'environ 1,80m de haut sur 12 à 13 m de long de chaque côté du jardin. Le matériel à utiliser c'est en discutant avec le pro.
vrijdag 17 maart 2017

Betonnen omheining plaatsen en leveren

We wensen een betonnen omheining te plaatsen van iets minder dan 40 m lengte en 2 m hoogte (zonder hoeken) in keien look, dubbelzijdig.
dinsdag 17 januari 2017

Omheining tuin

We hadden graag een offerte verkregen voor een harmonica draad van 1. 50m hoog in het zwart of grijs met een poortje aan de achterzijde van de tuin. Ook hadden wij betonplaten gewenst. De linkerzijde van de tuin is 60m lang de achterzijde 12m en de rechterzijde 30m. Het is een U-vorm met in de 12m zijde een poortje gewenst.
dinsdag 20 september 2016

Betonnen tuinafsluiting met structuur

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het plaatsen van 115m betonmuren met structuur. 13 m op 1,2m hoog Pose de cloture en beton.13 m sur 1m20 te hauteur
vrijdag 10 juni 2016

Voortuin aanpassen

De voortuin is ongeveer 50m², afgewerkt met treinbillen en er achter een haag. Graag willen wij alles willen vernieuwen, bv met een stenen muurtje en grind. Is het mogelijk om hiervan een prijsofferte te ontvangen?
zondag 10 januari 2016

Omheining plaatsen met houten beschutting en betonpalen

Ik zou graag een omheining willen plaatsen langs 1 zijde om de twee bouwgronden van elkaar af te scheiden. Is 30 m lang en zou 2 meter hoog moeten zijn. Graag de prijs van een houten beschutting met betonpalen.
zondag 18 oktober 2015

Kappen van bomen

Er moeten twee bomen gekapt worden in de tuin.