Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Chenee te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Chenee.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Chenee of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Chenee die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Chenee:

Blokhut Luna plaatsen

Plaatsing Makro blokhut: Blokhut Luna 295 x 295 cm + extensie 300 cm + gratis stormbeveiliging referentie: 7594431 Fundament beton: 600 x 300 cm aanwezig

Grondwerken uitvoeren voor nieuwbouw

Voor bouw van een nieuwbouw moeten er grondwerken uitgevoerd worden. De nieuwbouwwoning heeft een bouwbreedte van 10,30 en bouwdiepte van 9,80 en wordt volledig onderkelderd. Aangezien het perceel een stuk hoger ligt wordt de kelder bedoeld als garage en moet er tevens een inrit uitgegraven worden. Op zoek naar een vakman voor al deze graafwerken te doen en grond af te voeren.

Snoeien van struiken en bomen

Snoeien van struiken en bomen.

Placer une palissade

Nous voudrions des pallissades d'environ 1,80m de haut sur 12 à 13 m de long de chaque côté du jardin. Le matériel à utiliser c'est en discutant avec le pro.

Betonnen omheining plaatsen en leveren

We wensen een betonnen omheining te plaatsen van iets minder dan 40 m lengte en 2 m hoogte (zonder hoeken) in keien look, dubbelzijdig.

Omheining tuin

We hadden graag een offerte verkregen voor een harmonica draad van 1. 50m hoog in het zwart of grijs met een poortje aan de achterzijde van de tuin. Ook hadden wij betonplaten gewenst. De linkerzijde van de tuin is 60m lang de achterzijde 12m en de rechterzijde 30m. Het is een U-vorm met in de 12m zijde een poortje gewenst.

Betonnen tuinafsluiting met structuur

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het plaatsen van 115m betonmuren met structuur. 13 m op 1,2m hoog Pose de cloture en beton.13 m sur 1m20 te hauteur

Voortuin aanpassen

De voortuin is ongeveer 50m², afgewerkt met treinbillen en er achter een haag. Graag willen wij alles willen vernieuwen, bv met een stenen muurtje en grind. Is het mogelijk om hiervan een prijsofferte te ontvangen?

Omheining plaatsen met houten beschutting en betonpalen

Ik zou graag een omheining willen plaatsen langs 1 zijde om de twee bouwgronden van elkaar af te scheiden. Is 30 m lang en zou 2 meter hoog moeten zijn. Graag de prijs van een houten beschutting met betonpalen.

Kappen van bomen

Er moeten twee bomen gekapt worden in de tuin.