Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Luxemburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tuinmannen. U komt in de provincie Luxemburg heel eenvoudig en snel in contact met een tuinman of meerdere tuinmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tuinmannen uit Luxemburg u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw tuinman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Luxemburg.


Voor een tuinman, goed èn betaalbaar, uit Luxemburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tuinman in Arlon, Barvaux-sur-Ourthe, Beffe, Bihain, Bomal-sur-Ourthe, Halanzy, Haut-Fays, Hodister, Hotton, Houffalize, Izier, La Roche-en-Ardenne, Ortho, Resteigne, Soy uit Luxemburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij tuinmannen voor: omheining van een bos, complete tuin voorzien van omheining, omheining kunstgrasveld, vervangen draadafsluiting speelplaats school, omheining tuin draad met poort, afsluiting plaatsen, afsluiting met houten panelen buren 50 meter, omheining tuin, omheining weiland, omheining en terras maken, afsluiting in draad met betonplaat, omheining te herstellen en of te vervangen, afsluiting leveren en plaatsen, draadafsluiting met bovenbuis en aan het maaiveld een kleine betonplaat., afsluiting plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tuinman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in de provincie Luxemburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tuinman in Luxemburg:

zaterdag 2 juli 2016

Tuinafsluiting met poort

Het afsluiten van een tuin met een draadomheining 1 zijde 47meter met aansluiting op bestaande omheining buren en een 2de deel omheining van 17meter met een poort oprit eveneens aangesloten op bestaande omheiningen
dinsdag 26 januari 2016

Bomen vellen in Ardennen

Ik vertegenwoordig een aantal eigenaars met heel wat dikke en zeer hoge sparren en dennen ( tot 30 m hoog ) in de Ardennen. Een aantal van hen zou graag bomen van hen laten rooien-vellen Ik denk dat ik makkelijk tot 40-50 stuks zal komen. Hout is uiteraard voor de veller dit betreft een groot project met heel veel brandhout. Het adres geef ik mee aan de vakman.

Partners

Partners van Casius