Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een tuinman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende tuinmannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Luxemburg, kan u deze hier kiezen: Barvaux-sur-Ourthe, Beffe, Bihain, Bomal-sur-Ourthe, Haut-Fays, Hodister, Hotton, Houffalize, La Roche-en-Ardenne, Ortho, Resteigne, Septon, Soy, Tenneville, Wibrin Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in de provincie Luxemburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Luxemburg:

zondag 19 maart 2017

Enlever des arbustes/arbres

Er staan struiken/bomen op landbouwgrond . Deze moeten verplicht eruit. De grond is gelegen in Nisramont. Gelieve enkele adressen van vakmensen die dit kunnen uitvoeren. Ze moeten eruit tegen eind april .Il y a des arbustes / arbres sur des terres agricoles. Ceux-ci doivent être enlevés avant le mois d'avril
donderdag 16 maart 2017

Abattre 4 arbres

Abattre 4 arbres
zaterdag 2 juli 2016

Tuinafsluiting met poort

Het afsluiten van een tuin met een draadomheining 1 zijde 47meter met aansluiting op bestaande omheining buren en een 2de deel omheining van 17meter met een poort oprit eveneens aangesloten op bestaande omheiningen
dinsdag 26 januari 2016

Bomen vellen in Ardennen

Ik vertegenwoordig een aantal eigenaars met heel wat dikke en zeer hoge sparren en dennen ( tot 30 m hoog ) in de Ardennen. Een aantal van hen zou graag bomen van hen laten rooien-vellen Ik denk dat ik makkelijk tot 40-50 stuks zal komen. Hout is uiteraard voor de veller dit betreft een groot project met heel veel brandhout. Het adres geef ik mee aan de vakman.

Partners

Partners van Casius