Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Resteigne te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Resteigne.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Resteigne of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Resteigne die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Resteigne:

Draadafsluiting plaatsen

Het gaat om 50 meter draadhekwerk (hoogte circa 2 meter) met bovenpaal, minus de lengte van 2 looppoortjes en 1 grote (dubbele?) poort van 3 tot 3,5 meter doorrij breedte. Bij redelijke aanbieding kan opdracht direct volgen. Plus mogelijkheid tot 2e nagenoeg zelfde opdracht voor naastliggend huis. Materiaal is op advies van de vakman

Betonnen afsluiting plaatsen

Ongeveer 15 lopende meter afsluiting combinatie beton hout van 1,8m hoog, het terrein loopt wat af. Betonplaten zonder structuur (egale betonlook), houten panelen of planken

Tuin onderhoud uitvoeren

Ik heb dringend een tuinman nodig. Nu voor een grondig onderhoud en het volgende jaar aanplanten. 1000m² oppervlakte

Draadafsluiting met bovenbuis plaatsen

Graag vakman voor levering en plaatsing van tuinafsluiting 1. 80 m hoog zwarte uitvoering om de 3 m paal met boven liggers . Lengte is 100 à 120 m.

Plaatsen van frames en palen op vakantiepark

Het plaatsen van door ons geleverde signing. Plaatsen van wegwijzering. Dit houd in dat er gaten gegraven moeten worden waarin palen en frames waterpas geplaatst moeten worden. Daarna afstorten met een kleine hoeveelheid beton.

Abattre et tailler des arbres

In ons buitenverblijf in Barvaux-sur-Ourthe moet er een boom geveld worden en 4 bomen gesnoeid. Dans notre maison de campagne à Barvaux-sur-Ourthe, un arbre doit être abattu et 4 arbres taillés.

Tondre la pelouse

Cherche un jardinier pour tondre la pelouse, environ 1500 m².

Draadafsluiting plaatsen voorzijde chalet met houten poort

Graag zouden we de voorzijde van onze chalet willen afspannen met draad met bovenbuis van 1. 80 m over de lengte van 14. 10 m en houten poort van 3 m.

Enlever des arbustes/arbres

Er staan struiken/bomen op landbouwgrond . Deze moeten verplicht eruit. De grond is gelegen in Nisramont. Gelieve enkele adressen van vakmensen die dit kunnen uitvoeren. Ze moeten eruit tegen eind april .Il y a des arbustes / arbres sur des terres agricoles. Ceux-ci doivent être enlevés avant le mois d'avril

Abattre 4 arbres

Abattre 4 arbres