Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Namen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tuinmannen. U komt in de provincie Namen heel eenvoudig en snel in contact met een tuinman of meerdere tuinmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tuinmannen uit Namen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw tuinman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Namen.


Voor een tuinman, goed èn betaalbaar, uit Namen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tuinman in Aische-en-Refail, Alle, Baillonville, Bovesse, Dhuy, Hastiere, Lisogne, Meux, Morville, Onhaye, Philippeville, Saint-Gerard, Soulme, Villers-sur-Lesse, Walcourt uit Namen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij tuinmannen voor: nivelleringswerken uitvoeren en L-profielen plaatsen, composiet afsluiting plaatsen, betonnen afsluiting plaatsen, schutting plaatsen, houten afsluiting plaatsen, draadpanelen plaatsen, afsluiting in padoek of itauba plaatsen, draadafsluiting plaatsen, betonnen afsluiting plaatsen, draadomheining plaatsen, draadafsluiting plaatsen, composiet afsluiting plaatsen, houten afsluiting plaatsen, houten afsluiting plaatsen, kunststof afsluiting plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tuinman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in de provincie Namen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Namen:

donderdag 16 maart 2017

Volledige afsluiting tuin voor hond

Graag had ik een prijs gevraagd voor een afsluiting tuin voor de hond. Onze tuin heeft een totaal van 140 meters (copie van het plan in bijlage). Graag had ik een voorstel in verschillende materie, wil zeggen in hout zonder jaarlijks te schilderen voor onderhoud, Draadafsluiting met bovenbuis, Draadpanelen, Standaard draadafsluiting. Niet te vergeten met 2 ingebrachte deuren in dezelfde materialen.
donderdag 25 augustus 2016

Afsluiting weide

Ik heb een terrein gekocht van 75 are ongeveer die ik zou willen laten afsluiten om schapen of andere grotere dieren op te laten lopen (ezels wellicht). Graag had ik een inschatting gewenst van de kostprijs voor het materiaal en voor de plaatsing. Terrein is gelegen nabij Eghezee (5380)
vrijdag 3 december 2010

Een spar 25m hoog is herhaaldelijk door ...

Een spar 25m hoog is herhaaldelijk door andere omvallende sparren geraakt en behoorlijk beschadigd.(top uitgebroken, takken afgebroken en sterk bloeden in het onderste gedeelte en nu na ca 2maanden sterft hij af; wordt hij geel) Wat is de prijs om deze te vervangen en door een zelfde boom (verzekerings zaak) te vervangen. De boom staat op 30m van de straat. Het vermelde budget is in dit geval niet ter zake. Een frans talige hovenier in de beurt is geen probleem.

Partners

Partners van Casius