Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een tuinman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende tuinmannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Namen, kan u deze hier kiezen: Aische-en-Refail, Baillonville, Gedinne, Hastiere, Hastiere-Lavaux, Jemeppe-sur-Sambre, Rochefort, Saint-Gerard, Sambreville, Somme-Leuze, Soulme, Sugny, Vezin, Villers-sur-Lesse, Wiesme Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in de provincie Namen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Namen:

dinsdag 5 november 2019

Plaatsen omheining

Plaatsen van tuinomheining van ongeveer 40m in draad en 85m in panelen zou gaan om een hoogte 1,40m à 1,60m en 2 bijhorende poorten in draadpaneel.
zaterdag 15 juni 2019

Entretenir jardin mal soigné de 1700 m²

Il faut entretenir un jardin. Le jardin est mal soigné. Surface de 1700 m². Abattage des arbres, couper la pelouse et arbustes.
vrijdag 14 juni 2019

Afsluiting in composiet zetten

Ik wil graag een scheiding laten plaatsen. We hadden graag composiet gehad vanwege het onderhoudsvriendelijk karakter. Schutting moet hoog genoeg zijn en de lengte is 10 meter.
donderdag 16 maart 2017

Volledige afsluiting tuin voor hond

Graag had ik een prijs gevraagd voor een afsluiting tuin voor de hond. Onze tuin heeft een totaal van 140 meters (copie van het plan in bijlage). Graag had ik een voorstel in verschillende materie, wil zeggen in hout zonder jaarlijks te schilderen voor onderhoud, Draadafsluiting met bovenbuis, Draadpanelen, Standaard draadafsluiting. Niet te vergeten met 2 ingebrachte deuren in dezelfde materialen.
donderdag 25 augustus 2016

Afsluiting weide

Ik heb een terrein gekocht van 75 are ongeveer die ik zou willen laten afsluiten om schapen of andere grotere dieren op te laten lopen (ezels wellicht). Graag had ik een inschatting gewenst van de kostprijs voor het materiaal en voor de plaatsing. Terrein is gelegen nabij Eghezee (5380)
vrijdag 3 december 2010

Een spar 25m hoog is herhaaldelijk door ...

Een spar 25m hoog is herhaaldelijk door andere omvallende sparren geraakt en behoorlijk beschadigd.(top uitgebroken, takken afgebroken en sterk bloeden in het onderste gedeelte en nu na ca 2maanden sterft hij af; wordt hij geel) Wat is de prijs om deze te vervangen en door een zelfde boom (verzekerings zaak) te vervangen. De boom staat op 30m van de straat. Het vermelde budget is in dit geval niet ter zake. Een frans talige hovenier in de beurt is geen probleem.