Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers / tuinmannen voor plaatsen omheining:

Plaatsen omheining

Plaatsen van tuinomheining van ongeveer 40m in draad en 85m in panelen zou gaan om een hoogte 1,40m à 1,60m en 2 bijhorende poorten in draadpaneel.
Offertes van tuinmannen voor tuinaanleg en -onderhoud uit Beauraing (Namen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen omheining uit heel België:

Architect voor dakterras te maken

We zoeken een architect voor omvorming van plat dak naar een dakterras (ongeveer 18m2). Zowel ontwerp nodig als hulp en advies bij aanvragen van de nodige vergunning. Werk omvat o.a. vervangen van raam in schuin dak door deur, eventueel versteviging dak, nieuwe terrasvloer, afwatering, isolatie en omheining plaatsen. We zoeken een architect voor omvorming van plat dak naar een dakterras (ongeveer 18m2).

Betonnen afsluiting plaatsen

Het gaat om 70 lm omheining ban 1.80 hoogte geplaatst op betonnen keerwanden ( 30 lm) De overige meters gewoon in de grond.

Plaatsen van tand- en groefplanken en beton palen

We zouden een omheining willen laten plaatsen met betonnen palen en tand en groef planken 2 'm hoogte dit voor ongeveer 23 m. Houten omheining zal worden verwijderd door klant.

Omheining plaatsen

Ik zou graag een haag plaatsen als omheining. Gaat om een afstand van een 30 meter. Graag een hoogte van 1m40.

Afsluiting plaatsen

Plaatsing van ondoorzichtbare omheining in tuin. Materiaal : stevig gevlochten hout, stijl 'forest avenue' standard model - Plaatsing : nog dit jaar (na ontvangst en akkoord op de prijs) Plaatsing in tuin naast paardenpiste. De omheining dient om mijn paardenpiste af te schermen van de duitse herder van de buren. de omheining dient 2 m hoog te zijn om in orde te blijven met de wet. Afsluiting tussen de 15 lopende m.De omheining dient geen luxe omheining te zijn, maar dient wel stevig geplaatst te zijn, materiaal maakt me feitelijk niet uit. Ik zoek naar een goede prijs kwaliteit verhouding. De tuin is bereikbaar zonder dat er hiervoor iemand dient thuis te zijn.

Plaatsen draadafsluiting

Wij willen graag onze tuin afwerken met draadafsluitingen, liefst panelen. Deze dienen 1.80 hoog te zijn. De omtrek van onze tuin is 81m. Het is een nieuwbouw. De omheining zou moeten geplaatst worden rond juni 2020.

Draadafsluiting plaatsen

Eerst verwijderen Liguster haag, ongeveer 38 meter. Plaatsen omheining, ik twijfel tussen draadafsluiting en draadpanelen, afhankelijk van de kostprijs.

Betonnen afsluiting plaatsen

De woning is een half open bebouwing en de grond er tegen aanpalend is verkaveld en zal binnen korte tijd verkocht worden.Vanaf de zijgevel heb ik 3 meter gras tot waar ik de omheining wil plaatsen. Aan de linkerkant over een lengte van circa 34.5 lopende meter . Naar het huis toe (vooraan)1 plaat en een poort van 1.8m hoog op 1.2m breed met ingebouwd slot Aan de achterkant circa 14 lopende meter van max 1meter hoog. dan terug naar het huis toe naast het tuinhuis circa 3 meter op max 1 meter 1 poortje van 1.2m breed en 1.2m hoog zonder slot en zonder ijzeren kader. Het poortje zou tegen het tuinhuis geplaatst worden. Nu staat er nog niks.