Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers / tuinmannen voor plaatsen omheining:

Plaatsen omheining

Plaatsen van tuinomheining van ongeveer 40m in draad en 85m in panelen zou gaan om een hoogte 1,40m à 1,60m en 2 bijhorende poorten in draadpaneel.
Offertes van tuinmannen voor tuinaanleg en -onderhoud uit Beauraing (Namen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen omheining uit heel België:

Omheining plaatsen

Omheining met houten schermen van een 15 lopende meter ongeveer. Van 1,8 of 2m hoog. Met betonnen palen en betonnen ondergrond.

Omheining plaatsen dakterras

Ik zou graag een omheining rondom mijn dakterras willen hebben. We hebben nog niks in ons bezit. 8x4m is het dakterras ongeveer.

Terras omheining plaatsen

Terras omheining plaatsen 9m58cm in de lengte, breedte 4m65cm, hoogte is een halve meter of 1 meter voldoende. De vakman zou mij mogen helpen in de keuze van het materiaal.

Omheining dakterras plaatsen

Omheining van 12 m met 2 hoeken plaatsen rond dakterras op 3 m hoogte in tuin. Het zou bevestigd moeten worden tegen de muur aan de zijkant, hiervoor denken we aan palen van aluminium of ijzer, omheining zelf graag hout.

Plaatsen van omheining

We willen een tuinschutting plaatsen met betonnenpalen met daartussen (horizontale) planken in (tropisch) hardhout. Gaat om ongeveer 28 lopende meter en graag een hoogte vna 2 meter. Momenteel is er een lage draad aanwezig, maar deze kunnen we zelf verwijderen.

Plaatsen betonnen afsluiting

Het zou gaan om 34 lopende meter zonder hoeken gewoon recht met 3 verschillende hoogtes. Omheining in 3 verschillende hoogtes starten bij hoogst mogelijk (2.40m). De afsluiting doen we zelf weg.

Betonnen afsluiting plaatsen

Wij willen onze houten afsluiting vervangen door een betonnen. Afmetingen van de 3stukken zijn 15,8m, 13m en 8,3m op 2m hoogte. Deel van de oude omheining moet weg gehaald worden.

Houten terras en omheining plaatsen

Appartement op bovenste verdiep er is al een toetredingsluik, maar zeer verouderd. Luik vervangen met een groter luik, waarin een uitklapbare vlizotrap is verwerkt. + koepel. Ongeveer 20 à 25 m².