Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "25 meter oude coniferen uitdoen en verwijderen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor 25 meter oude coniferen uitdoen en verwijderen:

Betonnen afsluiting plaatsen

Rechte afsluiting van 180 cm hoogte. Geplaatst op rechte lijn (grens met buur) in voortuin. Ongeveer 20 à 25 meter lopende meter Betonplaten met structuur (houtlook, stenen,...), houten panelen of planken.

Klimophaag weghalen en betonplaten plaatsen

Ik wil de klimop weg en beton platen in de plaats. De haag is zo'n 25 meter dus in de plaats van die haag zouden er betonnen platen moeten komen van 1,80 meter hoog.

Afsluiting tussen 2 opritten plaatsen

Afsluiting voor 25 meter langs de oprit, ongeveer 2 meter hoog. Materiaal: hout of kunststof, dichte wand. De oude betonnen platen moeten verwijderd worden (zal ik mss zelf doen).

Draadafsluiting plaatsen

Draadafsluiting van minstens 180 of 200 cm hoog, ongeveer 25 lopende meter tuinafsluiting te plaatsen in U vorm zonder betonplaat en zonder bovenpaal. Daarnaast zou er ook een spar verhakseld worden.

Plaatsen betonnen afsluiting

Plaatsen van betonnen afscherming met een hout look tussen 2 halfopen bebouwingen (opritten), voor een lengte van 20 à 25 meter in één lengte, hoogte 2 meter. Eventueel ook het weghalen van bestaande kapotte sparren (2.5 m hoog - 35 stuks ).

Tuinomheining plaatsen

Tuinomheining composiet (kleur antraciet) over een lengte van 25 meter met een hoek. Hoek van 90 °.

Draadafsluiting plaatsen

Betreft een nieuwbouwwoning waar ik graag een omheinig laat plaatsen. Zou gaan om 25 lopende meter, hoogte moet ongeveer hetzelfde zijn als de buren. Ik denk dat dit 1,80 meter is. Qua materiaal heb ik nog geen idee wat dit mag zijn, maar van kleur graag zwart.

Plaatsen betonnen afsluiting

Ik zou graag een betonnen afsluiting laten plaatsen achteraan in mijn tuin. Het bedraagt 25 lopende meter en ze zouden 2 meter hoog moeten zijn. Mijn tuin van achter paalt aan een weg waartussen een strook van 6 meter zit.