Hoe werkt het?

Tuin laten aanleggen


Ben jij op zoek naar een hovenier in de regio? De Casius tuinmannen staan klaar om jouw nieuwe tuin aan te leggen of je huidige tuin te vernieuwen.

Onze tuinmannen leggen jouw tuin aan van begin tot einde. Dit begint vaak met een plan van het tuinontwerp. Hier wordt samen met de specialist nagedacht over de indeling en oriëntatie van de tuin. Het is ook belangrijk om rekening te houden met welk materiaal je gaat gebruiken. Dit heeft invloed op de mate waarin je de tuin later zal moeten onderhouden. Eens je er uit bent hoe je de tuin wilt laten aanleggen kunnen de werken worden uitgevoerd.

Een tuinman zal eerst beginnen met het opmeten van de tuin. Eventuele nivellering van het terrein is de logische volgende stap. Eens de tuin egaal is brengt men vaak nieuwe grond aan, zodat de beplanting in ideale omstandigheden kan worden geplant. Nu is het tijd om de bestratingswerken uit te voeren en de tuinafsluiting te plaatsen. Ten slotte kan je de bomen, struiken en andere beplanting plaatsen.

Elke Casius hovenier bezit het Erkend Vakwerk keurmerk. Dit wil zeggen dat men over de nodige expertise en ervaring beschikt om jouw werken professioneel uit te voeren. Het is ook aangeraden om meerdere offertes te vergelijken. Op deze manier krijg je een duidelijk beeld van alle kosten en de totale prijs voor het aanleggen van de tuin.

Laat ons weten hoe jij je tuin wilt aanleggen en kies de beste offerte!

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor aanleg:

Aanleggen nieuw gazon

Gras verwijderen en tuin in orde brengen. Graszoden leggen van ongeveer 60 m². Graag aanleg met grasmatten.

25 meter oude coniferen uitdoen en verwijderen

verwijderen van 25 coniferen voor plaatsen nieuwe coniferen en aanleg graszoden

Terras aanleggen en gazon onderhouden

Aanleg van terras in beton. Il s'agit d'une cour de maison d'environ 100 mètres carrés (carrelage posé sur sable),qu'il faudra rénover. En fait, on a le droit de "bétonner"seulement 50 mètres-carrés en tout, ainsi je voulais faire une terrasse de 50 mètres -carrés environ et pour le reste de la surface semer du gazon.Il s'agit d'une maison de vacances à De Haan,le numéro mis dans cette case n'est pas correct) Dit is een binnenplaats van ongeveer 100 vierkante meter (tegels gelegd op zand), die moet worden gerenoveerd. In feite hebben we het recht om slechts 50 vierkante meter in totaal te "concretiseren", dus ik wilde een terras van ongeveer 50 meter maken - vierkant en voor de rest van het oppervlak om graszoden te zaaien. Het is een huis vakantie in De Haan)

Aanleg stuk met sierbomen

Het is een stukje grond met 30 buxussen die ik ga uitdoen. Het zou zijn voor een 25 m² aan te leggen met wat sierbomen

Tuin heraanleggen

Egaliseren tuin, aanleggen pad, verplaatsen van tuinhuis (houten) Tuin : 30 m diep , 6 m breed. Pad : aanleg met kasseien. Geen fundering nodig.

Grasmatten leggen + borderafscheiding plaatsen voor achtertuin

Aanleg nieuwe gazon met grasmatten + plaatsen scheiding tussen border en gazon border = ongeveer 17m x 0.6m aan weerszijden gazon = ongeveer 17m x 4.8m ( +-70m2) Tussen gazon en border dient een afscheiding te komen Lichte egalisatie waarschijnlijk ook nodig Rijwoning dus alles via gang en keuken

Verwilderde tuin laten omploegen

Wij willen onze tuin laten omploegen en de grond gelijktrekken. bestaat uit twee delen eerste deel is 480m² tweede deel ernaast 450m². de bedoeling is dat het een wilde tuin wordt dus enkel omploegen en gelijktrekken volstaat. de aanleg van de tuin doen wij zelf.

Tuin heraanleggen

Voorkant = uitbrak bestaand terras en gazon ( 24 m2 terras en 24m2 gras) Aanleg terras 48m2 Er moet ook een platform komen om een tuinhuis op te zetten.