Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Aanleg stuk met sierbomen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Aanleg stuk met sierbomen:

Tuin behandelen en opnieuw gazon plaatsen

Stuk grond van 90 m² met onkruid en stenen bewerken tot aanleg van grasmatten of zaaien van gras.

Aanleg stuk met sierbomen

Het is een stukje grond met 30 buxussen die ik ga uitdoen. Het zou zijn voor een 25 m² aan te leggen met wat sierbomen

Aanleg petanquebaan in tuin

Wij willen graag een petanquebaan laten aanleggen in de tuin van ons woonzorgcentrum en willen hier graag een offerte voor ontvangen. Hiervoor zal eerst een stuk van het gras verwijderd moeten worden.

Plaatsen draadafsluiting met bovenbuis

Wij hebben onlangs een stuk braakgrond gekocht dat zou moeten geïntegreerd worden met onze bestaande tuin. In eerste instantie zou er een omheining moeten komen (nadien nog volledige aanleg). Het gaat om het plaatsen van een draadafsluiting (ca 60 m, h 1,8 m, aantal poortjes) Er zouden ook 2 a 3 poortjes moeten komen.

Aanleg tuin en omheining

Omheining plaatsen ; 27 meter , 10 meter andere kant met een hek van 1 meter ertussen. Plaatsen aan twee zijden , en de andere zijde een korter stuk. Gedacht aan : Groene draad met poortje van 1 meter breed. Hoogte: 1 m 80.

Aanleg stenen terras

We zouden graag een stenen terras hebben van 2.5 op 5 meter en een houten terras van ongeveer dezelfde grootte. Daartussen in een stuk gazon (liefst sterke grasmatten) van 8 op 5 meter. De tuin is momenteel volledig leeg gehaald, maar er zijn nog stukken beton in de grond waar vroeger paadjes hebben gelegen. Het is een echte stadstuin, volledig ommuurd en enkel toegang via het huis.

Aanleg tuinafsluiting met betonplaten

Ik zou graag een offerte ontvangen voor een stuk tuinafsluiting met betonplaten. Dit voor +/-30 meter lang en +/- 2 meter hoog.

Aanleg van tuin nieuwbouw project

We zijn vier families die in een nieuwbouw project zitten. We hebben een stuk grond achter/tussen/voor onze huizen die nu helemaal niet in orde is (in totaal ~700m² ). De huizen zijn bijna klaar, nu moeten we de tuinen nog aanleggen. Graag voordat de zomer eraan komt. Het is wel mogelijk dat er verschillende "niveaus" van afwerking nodig zijn. Is het mogelijk om een offerte te verkrijgen hiervoor? (grond nivelleren, gras) Luchtfoto , plan ter beschikking.