Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Aanleggen voor en achtertuin afsluiting grondwerken" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Aanleggen voor en achtertuin afsluiting grondwerken:

Tuinafsluiting plaatsen en achtertuin aanleggen

Tuinafsluiting van 31m x 1.8m en 16m x 1.2m. Achtertuin van ong. 2are aanleggen, ook voorbereidende werken moeten nog uitgevoerd. Materiaal afsluiting maakt niet echt uit, is in overleg met de vakman.

Tuin aanleggen

Voor onze recent gerenoveerde woning in Kampenhout zijn wij op zoek naar een tuinaannemer voor de heraanleg van onze achtertuin: nieuwe gazon (met hoogteverschil), beperkte aanplanting, en enkele bomen. Nog voor de zomer.

Achtertuin aanleggen

Graag achtertuin willen doen 40 m2 grasmatten leggen. En de rest gaan we tegels plaatsen. De grond waar de tegels gaan komen is al van beton moet enkel verhoogd worden ongeveer 14 cm11

Tuin verhogen, terras en kunstgras aanleggen

We willen de achtertuin niveleren en verhogen met circa 10cm. We schatten de tuin op een 40m². Elke muur heeft een andere afmeting. We willen aan de inkom een betonnen terras gemaakt met mallen en de rest van de tuin in kunstgras. Dit terras zou een 15m² groot moeten zijn.

Verwilderde tuin omploegen gelijkleggen en inzaaien

Ik wil mijn achtertuin laten vrezen ,gelijkleggen en gras zaaien. Tuin is ongeveer 15x15m.en bestaat uit oude gras .Ik heb een nieuwe tuinhuis geplaatst en zou graag mijn tuin terug willen aanleggen . Ook wel zwarte grond bij vullen vooral een stuk van ongeveer 6x3m.op20cm hoogte.

Tuin aanleggen met kunstgras

Ik wil mijn achtertuin laten renoveren om dan kunstgras te leggen. Alleen zouden jullie het oude gazon eruit moeten halen en wat moeten verhogen en effen leggen en daarna zwarte doek leggen en kunstgras. De tuin is 8 meter lang en 6 meter breed ongeveer.

Grasmatten aanleggen en oud gras verwijderen

Graag offerte om grasmatten te leggen. oude gazon moet weg. oppervlakte ongeveer: voortuin 12.5m x 7m zijtuin 13m x 2.15m achtertuin 12.5m x 7m 7.5m x 8m dus ongeveer 260m

Aanleggen voor- en achtertuin + afsluiting + grondwerken

Aanleg van voor- en achtertuin (+/- 200 vierkante meter): egaliseren van grond, aanleg oprit en pad naar voordeur en langs het huis, aanleg terras, achter- en zijtuin afsluiting met draad en klein gedeelte met hout (privacy). Aanleg pad en oprit in klinkers.