Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Aanleggen nieuw gazon" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Aanleggen nieuw gazon:

Tuin van 100 m² heraanleggen

Wij willen graag onze tuin van 100 m² grondig laten renoveren. Terras in tegels aanleggen, stuk omheining met beton en houten panelen zetten, bloembakken plaatsen en een tuinhuis zetten. Nieuwe top laag zand leggen, egaliseren en nieuw gazon aanleggen.

Grasmatten aanleggen en oud gras verwijderen

Graag offerte om grasmatten te leggen. oude gazon moet weg. oppervlakte ongeveer: voortuin 12.5m x 7m zijtuin 13m x 2.15m achtertuin 12.5m x 7m 7.5m x 8m dus ongeveer 260m

Nieuwe gazon aanleggen

Wij hebben enkel in onze voortuin het probleem. Door de extreme droogte van de voorbije 2 jaar is ons gras verleden tijd. Achteraan hebben we het kunnen bijhouden. Tuin: 100m². Gras te zaaien.

Nieuw gazon en bijhorende beplanting aanleggen

Men moet voor een tuin die we aan het renoveren zijn een nieuw gazon leggen. Oud gazon verwijderen en voor de oppervlakte van 105 m² een nieuw te plaatsen. Ook nieuwe beplanting voorzien.

Gazon aanleggen

Graag willen we een gazon aanleggen in ons achtertuin. Deze is ongeveer 218 vierkante meter groot.

Gazon aanleggen en oude verwijderen

Na deze en vorige zomer is ons gras aan vervanging toe. Graag laten we het bestaande “gras” afgraven en vervangen door een nieuwe mat aangelegd op een goede bodem. Onze grasmat is ongeveer 212m2.

Aanleggen kunstgras

Zouden graag het huidige gazon laten vervangen door kunstgras. Het gaat over 3.30 m x 8.60 m

Nieuw gazon aanleggen

Het bestaand gazon moet er af wegens oneffen en veel mos. Alles mooi plat doen en gelijk van niveau brengen en nieuw gras er op.