Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Aanleggen oprit in grasdallen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Aanleggen oprit in grasdallen:

Aanleggen tuin en terras

Terras van ong. 25m² aanleggen met keramische blauwsteen van 0.6m x 0.6m. Oprit aanleggen met 2 duikers aan de gracht, 51m² kleiklinkers en 2m x 0.6m x 0.5m holandse klinkers.

Houten schutting plaatsen en bestraten oprit

Houten tuinafsluiting van 33m x 1.6m plaatsen. Betonplaat onderaan en betonnen palen. Poort van min. 3m x 1.6m plaatsen. Eventueel ook oprit aanleggen.

Oprit aanleggen

Siergrind of raster met glas aanleggen in voortuin. Gaat over een opp. van 2 keer 16 m² Nu is het een voortuintje die ik zelf zal klaar zal brengen voor de oprit aan te leggen.

Volledig aanleggen tuin rond nieuwbouw

Het gaat om een tuin van ongeveer 2 are (de grond is in totaal 4 are, het huis is 9x12 meter). Graag gelijktrekken van de grond en aanleggen van terras, tuinhuis, zijkanten woning en oprit. Voor het terras en de oprit dacht ik aan gepolierde beton, maar andere opties zijn welkom. Het tuinhuis graag in hout met een extra afdak erbij. Indien mogelijk ook een omheining rond de tuin heen. Ik heb nog niet beslist welk type.

Aanleggen omheining met poort voor toegang

Ik wil op mijn oprit een omheining van hout hebben met een poort groot genoeg om een auto te laten doorgaan. Lengte is ongeveer 6meter. Graag zou ik een hoogte hebben van minimum 90cm. Materialen heb ik niet beschikbaar.

Oprit in siergrind met draadafsluiting aanleggen

Oprit aanleggen in basaltsplit (ongeveer 52m²). Alsook padje en terras reeds in stabilisé klaarleggen (40 à 45m²). Afwerking met boordstenen. Indien mogelijk ook een zwarte draadafsluiting installeren met betonplaat en bovenbuis over een afstand van 30m, inclusief poortje.

Aanleg voortuin, pad en terras

Van onze nieuwbouwwoning willen wij de voortuin aanleggen. We willen een deel verharden (oprit zelf) en een deel aanleggen zodat er nog gras kan groeien maar er ook een auto op kan staan indien nodig. Alsook willen we een pad naar achter, een ondergrond voor een tuinhuis en een terras achteraan. Wij hebben zelf enkele plannen uitgetekend maar hebben nog geen keuze van materialen gemaakt.

Aanleggen oprit en terras

Aanleg oprit en terras. Ongeveer 150 vierkante meter. Materiaal: klinkers. Nieuwbouwwoning.