Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Aanleggen terras in composiet of tegel op bestaande tuin" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Aanleggen terras in composiet of tegel op bestaande tuin:

Grond afgraven voor aanleg terras

Ik zou graag een terras aanleggen maar eerst moet er ongeveer 60 m² grond worden afgegraven. De rest van de tuin moet op hetzelfde niveau komen zodat het terras niet blank komt te staan.

Tuin en terras heraanleggen

Ik zoek een tuinaannemer die de overgang van ons terras naar de rest van de tuin zou kunnen aanleggen. Er zit daar een hoogteverschil van ruim een meter en we zoeken een manier om dit mooi in te werken. Verder willen we ook graag een nieuwe tuinmuur en een tuinhuis.

Aanleggen terras in composiet of tegel op bestaande tuin

Bestaande tuin met L- pad, vijvertje en tuinhuis vervangen door terras in composiet of tegel. Oppervlakte 65 m².(met tuihuis en vijver) Vijver dichtgooien en oude tuinhuis vervangen door nieuw.

Terras in hout of composiet aanleggen

Wij willen een terras in hout of composiet laten leggen van +/- 20 m². Terras gelegen op het dak van de garage in een appartementsgebouw (is binnentuin op 1ste verdieping). Op de foto gaat het om het terras ten zuiden van de roze stoelen. Ondergrond is roofing.

Tuinaanleg

Een tuin helemaal aanleggen. Nieuw terras plaatsen en achteraan de tuin een omheining zetten. Men moet ook de grond egaliseren om een nieuw tuinhuis op te zetten. Hierbij moet men ook de betonplaten heraanleggen.

Terras in tegels aanleggen

Wij zouden graag een terrashoek in de tuin hebben van 4m op 4m met tegel van ongeveer 60cm op 60 cm

Vernieuwen van terras

Terras in tegels heraanleggen. Opnieuw aanleggen in tegels, Oppervlakte van ongv. 9m50 op 1meter.

Terras uitbreken en nieuw terras leggen + gazon aanleggen

Oud terras ong. 12m² uitbreken en nieuw terras ong.40m² aanleggen. Gazon ong. 50m³ heraanleggen evt. met graszoden.