Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Aanleggen nieuwe tuin" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Aanleggen nieuwe tuin:

Aanleggen van een petanquebaan in tuin

Graag zouden wij een petanquebaan laten aanleggen in onze tuin, liefst door iemand die al reeds een petanquebaan heeft aangelegd.Ze zou 3M op 12M mogen zijn. Uitgraven zouden wij eventueel zelf doen (te bespreken)

Aanleggen nieuwe tuin

Wij willen een volledige tuin laten aanleggen rondom een nieuwbouw: afgraven, grasmatten, beplanting, terras aanleggen en oprit aanleggen. Wij horen graag enkele ideeën en gratis offertes om dan een afspraak vast te leggen voor de uitvoering. Oppervlakte : 300 m². terras aan te leggen.

Tuin heraanleggen

Alles opnieuw omspitten, gras opnieuw inzaaien, tuinhuis afbreken en terras aanleggen. Tuin : 100 m². Terras : aan te leggen met klinkers. Terras : 5 m op 5 m.

Grond afgraven voor aanleg terras

Ik zou graag een terras aanleggen maar eerst moet er ongeveer 60 m² grond worden afgegraven. De rest van de tuin moet op hetzelfde niveau komen zodat het terras niet blank komt te staan.

Tuin en terras heraanleggen

Ik zoek een tuinaannemer die de overgang van ons terras naar de rest van de tuin zou kunnen aanleggen. Er zit daar een hoogteverschil van ruim een meter en we zoeken een manier om dit mooi in te werken. Verder willen we ook graag een nieuwe tuinmuur en een tuinhuis.

Petanquebaan aanleggen

We zouden graag een petanquebaan aanleggen in onze tuin voor deze zomer.

Aanleggen graszoden

Ik wil mijn achtertuin laten renoveren. De tuin is +/- 110m2. Hier willen we graszoden plaatsen. Het gras nu moet worden verwijderd alsook de struiken. De fotos in bijlage zijn 1jaar oud. In de tuin werdt niet gewerkt het hele jaar wegens renoveren woning. Dus de struiken staan hoog het gras kapot tuin zit vol putten.

Tuin gelijk trekken en kunstgras aanleggen

Wij willen kunstgras voor onze tuin laten aanleggen plus minus 40 vierkante meter rond rubbertegels voor ons zwembad. Aankoop in overleg met de vakman. Tuin moet afgegraven worden + stabilisé leggen.