Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Aanleggen tuin en terras" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Aanleggen tuin en terras:

Tuin frezen en heraanleggen

Tuin van ong. 15m x 20m frezen om opnieuw te kunnen aanleggen als prairietuin.

Aanleggen tuin en terras

Terras van ong. 25m² aanleggen met keramische blauwsteen van 0.6m x 0.6m. Oprit aanleggen met 2 duikers aan de gracht, 51m² kleiklinkers en 2m x 0.6m x 0.5m holandse klinkers.

Grasmatten aanleggen

Grasmatten aanleggen in tuin van ong. 6m x 5m. Momenteel veel planten en onkruid met zanderuge ondergrond. Eventueel ook mos aan muur verwijderen.

Aanleggen petanquebaan in tuin

Petanquebaan aanleggen van 11m x 3m met houten afrastering. Momenteel ligt er gras.

Tuin aanleggen

Het gaat over een tuin van 25 à 30m². Ik heb al een aantal keer gras proberen leggen maar het groeit hier totaal niet. De vakman zou mij wat opties mogen geven van wat ik hier allemaal kan doen.

Houten tuinschermen plaatsen

Houten tuinafsluiting van ong. 15m x 1.8m plaatsen met metalen of houten palen. Momenteel houten tuinafsluiting die verwijderd moet worden. Graag met verlichting erin verwerkt. Bankje maken en plaatsen. Kunstgras aanleggen in tuin van 20m².

Tuinaanleg, terras aanleggen en plaatsen regenput

Allereerst dient er een nieuwe regenput geplaatst te worden en aangesloten op de huidige pomp. Dan hadden we graag het terras verhoogd en betegeld (op drie plekken na, waar we tuinaarde willen als opvulling) en een ramp gebouwd richting een poort. Ook dient het verhoogd terras met aangevoerde tuinaarde aangesloten te worden op de bestaande tuin,dit over wat ooit de fundering was van een tuinhuis. Ten slotte dienen er twee schuttingen geplaatst aan weerskanten van het terras/tuin, met een poort in beide. 1 van de schuttingen met poort zijn reeds aanwezig.

Aanleg van een petanquebaan in tuin

Petanquebaan aanleggen in tuin.