Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Achtertuin heraanleggen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Achtertuin heraanleggen:

Heraanleggen zijtuin

De zijkant van huis is verbouwd en dus moet de zijtuin heraangelegd worden en ook de achtertuin mag opgekuist worden.

Heraanleggen achtertuin

We willen onze achtertuin renoveren. Er komt een schutting, totaal 12 lopende meter en hoogte van 2 meter . Er moet grond aangevoerd worden ongeveer 24m³ (kubbeke). Om de achtertuin te nivelleren en klaar te maken voor de aanleg van terras, ongeveer 74m². Als materiaal voor het terras zouden we graag tegels laten leggen.

Plaatsing schutting en aanleg terras

We willen onze achtertuin heraanleggen via wegdoen van planten en een boom, plaatsing van een houten schutting (30m) en aanleg terras (75m2). Terras : met tegels Schutting: houten panelen en liefst met verlichting.

Tuin heraanleggen

Renovatie kleine voortuin en achtertuin . Invullen van de voortuin. Ligt nu 20 cm dieper dan oprit. Oude beplanting weg-rolgazon Achtertuin egaliseren moet zeker nieuwe zwarte grond bijgevuld. Plaatsen rolgazon. Tuin : 60 m².

Heraanleggen tuin en oprit

Heraanleg voor- en achtertuin inclusief nieuwe oprit + terras met overkapping. Tegels van terras te vernieuwen. Nu liggen er klinkers. Vergroten van oprit en terras . Oppervlakte :huis 20 m lang , groot aantal m². Tuin gazon dient ook aangelegd worden.Soort tuinhuis af te breken.

Onderhoud tuin en eventueel heraanleggen achtertuin

Ik zoek iemand voor tuinonderhoud in de eerste plaats. Hagen en bomen snoeien, plantenonderhoud, tuin zomer- en winterklaar maken. Verder wil ik in de toekomst mijn achtertuin heraanleggen maar liefst in verschillende fases. Hierover heb ik ook nog geen exact idee wat dat zou moeten worden. De tuin op zich is 15 are groot

Houten afsluiting plaatsen en haag verwijderen

10 jaar geleden hebben wij een gelijkvloers appartement gekocht waarvan zowel voor- als achtertuin verwaarloosd waren. In tussentijd is de voortuin proper gemaakt met grasmatten, door een mol moet die terug opknappen, maar dat laten we aan de natuur over. In de achtertuin hebben we reeds een plantenborder laten heraanleggen en afboorden, maar we zitten nog met een haag (cypres) tussen de scheiding met de buren, die door slecht onderhoud van de vorige eigenaar (in eerste instantie) en ons (door te weinig tijd) te groot was geworden en wanneer we die snoeien grote bruine plekken vertoont. Hiervoor hebben we reeds een specialist geraadpleegd en die wist te vertellen dat dit niet op te lossen is. Ongeveer 17 lopende meters.

Renovatie achtertuin

Bestaand tuinhuis afbreken en wegvoeren. Offerte nieuw tuinhuis (afsluitbare berging + overkapt deel) Betonplaat gieten (+/- 16m²) en nieuw tuinhuis plaatsen (elektriciteitsaansluiting te voorzien) Gras compleet heraanleggen (+/- 400m²)