Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Achtertuin opruimen en heraanleggen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Achtertuin opruimen en heraanleggen:

Achtertuin opruimen en heraanleggen

Opruimen deel van de tuin (5a): bomen, struiken en coniferenhaag verwijderen, snoeihout opruimen. Daarna willen we de tuin verkleinen en de wei die aan de tuin grenst vergroten. Er moet dus extra gras worden gezaaid. Achteraan ligt een vijver met versleten houten terras. De vijver mag dicht en het terras mag opnieuw worden aangelegd. Het gaat om een 16tal m².

Puin en verwilderde tuin opruimen

Voor een cliënt ben ik op zoek naar iemand die een achtertuin zou willen opruimen. In de tuin ligt grof vuil zoals brikken en grote platen. De tuin is iets groter dan 650 m² en het is de bedoeling dat het grof vuil wordt opgeruimd en meegenomen. Het is niet de bedoeling dat de tuin zelf in orde wordt gemaakt (gras maaien,...), het is enkel de bedoeling om het vuil op te ruimen.

Puin en verwilderde tuin opruimen

Tuin is zwaar verwilderd, klimop op de buitenmuren. Tuin: Achtertuin van rijwoning.

Voor- en achtertuin opruimen

Voor- en achtertuin vrij maken van bladeren en onkruid.

Opruimen verwilderde tuin

Achtertuin: +/- 7 op 25 m. Wortels van struiken verwijderen. Bovenste laag aarde (dorre bladeren etc) verwijderen, 7m pad van twee tegels en borduurranden uithalen. Aarde effen leggen. Geen aanleg van gras, planten, paden, struiken etc. Helpende handen aanwezig! Adres zal aan vakman gegeven worden.

Opruimen beplanting tuin en inzaaien

Ik wil alle beplanting laten verwijderen uit de achtertuin en laten inzaaien met gras. Huidige beplanting bestaat uit buxus hagen (6 vierkante blokken omtrek 2mx2m), 3 kleine bomen (diameter stam <10 cm, hoogte < 4m), 2 bambu struiken en voor de rest onkruid, klimop, bodembedekkers en grassen. Totaal ongeveer 350m². Foto's op aanvraag te verkrijgen

Opruimen van tuin

Ik wens het huis van mijn ouders te koop te stellen. Doch de achtertuin ligt er verwaarloosd bij: een enorme stapel afbraakhout, een duiventil en tuinhuis dient verwijderd te worden. Nadien graag nivelleren van grond. Totale grondoppervlakte 10 are. Graag prijsofferte.

Takken opruimen achtertuin

Droge en verse takken van 6 bomen wegbrengen. We zoeken iemand met een aanhangwagen (Niet te groot omwille van de smalle doorgang naar de achtertuin)