Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Afbraak betonnen muur en vervanging" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Afbraak betonnen muur en vervanging:

Afbraak betonnen muur en vervanging

Betonnen tuinschutting van 25m tussen 2 huizen afbreken.

Draadafsluiting plaatsen

Plaatsen draadafsluiting met doek hoogte twee meter lengte 22.50 meter lang en zou graag nog een poortje ( 1 meter breed en 1, 80 meter hoog) laten plaatsen om gemakkelijk naar mijn garage te gaan mee in hetzelfde materiaal als de omheining afbraak doen we zelf oude schutting dus alleen plaatsing. Ik ben juist nog aan het twijfelen of ik betonnen palen wil en een betonnen onderstuk. Zo ja, dan zou ik het poortje ook in dezelfde stijl willen. Ik zou dit graag bespreken met de vakman. Of metalen draadpanelen als dit mogelijk is.

Tuinhuis maken en plaatsen

Afbraak en plaatsen van modern tuinhuis opp 30m². Plat dak. Optie 15m² met oversteek 15m² Er ligt al een betonnen plaat met vloer.

Betonnen afsluiting plaatsen

9 lopende meter, 1.80m hoogte betonplaten met houtstructuur (lichte kleur) dient geplaatst te worden. We zijn juist nog aan het twijfelen of we de afbraak werken zelf gaan doen of laten uitvoeren van de bestaande 9m lopende meter betonpalen met draad afsluiting. Nu heb ik zojuist vernomen dat volgens de bouwvoorschriften er ook een stuk transparant hoort te zijn, daar het in de voortuin komt te staan. Dan zou de hoogte ongeveer 1,60 meter moeten zijn. Ik moet mij hier rond nog verder bevragen.

Betonnen afsluiting vervangen

afbraak en meenemen oude betonnen afsluiting en plaatsing van nieuwe (ong 30 m)

Vervangen tuinmuur

Afbraak en vervangen betonnen tuinmuur ca. 35m door een houten schutting met betonnen palen en betonnen bodemplaat. Opgelet aan- en afvoer materiaal moet door de gang van de woning gebeuren. De tuin is niet bereikbaar met graafmachines.

Betonnen afsluiting plaatsen

Graag zou ik betonnenafsluiting met structuur en fundering willen plaatsen. Afmeting 4m op 4m. daarin zou ook een deur moeten worden voorzien. Betonplaten met structuur, hoogte van 1m80. Afbraak van oude afsluiting ook te doen.

Betonplaten leveren en plaatsen

Wij zouden graag een betonnen afsluiting laten plaatsen van 15-16 meter lengte. Hoogte zou tussen 1.6 en 1.8 meter moeten zijn. Beide zijden met verschillend motief. Eventueel ook de afbraak van de oude omheining.