Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Afbraak tuinhuis en heropbouw overkapping" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Afbraak tuinhuis en heropbouw overkapping:

Afbraak tuinhuis en heropbouw overkapping

Houten tuinhuis van ong. 5m x 3m volledig afbreken. Terrasoverkapping maken met 3 steunpilaren die begint aan garagemuur. Graag ook een ophangmogelijkheid voor hangmat voorzien. Bestaande houten deur naar garage en omlijsting vervangen.

Tuinhuis maken en plaatsen

Afbraak en plaatsen van modern tuinhuis opp 30m². Plat dak. Optie 15m² met oversteek 15m² Er ligt al een betonnen plaat met vloer.

Tuinhuis afbreken

Afbraak tuinhuis 3880 x3280 (stormschade). Bodem (beton) mag blijven voor volgend tuinhuis. Ook afvoer moet weg.

Herstellen van draadafsluiting in Bekaert

Herstelling van een Bekaert draad met bovenbuis en betonplaat die beschadigd is na storm. (Tuinhuis van de buren erop gevlogen). Over een lengte van ongeveer 14 meter. afbraak oude draad + betonplaat + beton rond palen. Plaatsen nieuwe draad met betonplaat en bovenbuis. aansluiten van de constructie aan beide kanten aan de bestaande afsluiting. Wegbrengen van al het kapot materiaal.

terras aanlegen en een nieuwe tuinhuis plaatsen

Afbraak van een tuinhuis. Aanleg van terrastegels ong 20m² op deze plaats (dus grond ook uit te graven). Afbreken van een bestaande terrasoverkapping en een nieuwe plaatsen. Afbraak van rommelkot achteraan in tuin,hier zou een nieuw tuinhuis moeten komen. Daar ook terrastegels leggen (15 à 20m²) Plaatsen van houten tuinpanelen (zal ongeveer 30m zijn). Aankoop van de tuinhuis en terrastegels aankopen via de vakman .

Plaatsing kunsthaag

Willen onze omheining vernieuwen in tuin + afbraak bestaande houten panelen + afbraak tuinhuis. De omheining is ongeveer 28 meter lang en zouden kunsthaag willen. De omheining heeft twee hoeken en gaat van paal naar paal .

Tuinhuis en garage afbreken + groen verwijderen

Wij zoeken vakmannen voor afbraakwerken in en rond onze tuin. Afbraak van een bestaand tuinhuis in hout en weghalen verharding. Afkoppelen elektriciteit. Eventueel nadien heraanleg grasmat. Rooien van vier boompjes. Rooien van struiken. Nadien gieten van betonnen sokkel op zelfde plaats om later nieuwe berging te plaatsen. Afbraak gemetselde garage, inclusief poort, deur en vloer. Afkoppelen elektriciteit. De tuin is bereikbaar via een oprit.

Tuinhuis afbreken

Houten tuinhuis 3 x 3 met roofing dak dient te worden afgebroken. Wegvoeren afbraak 6 tal leylandersparren uittrekken