Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "afgraven grond en betonneren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor afgraven grond en betonneren:

Afgraven grond en betonneren

We zoeken een tuinaannemer die in onze tuin een gat van 50 cm diep en 4m diameter wil graven en de wanden kan betonneren. De bedoeling is om er nadien een houten zwembad in te plaatsen (deze plaatsing is geen deel van de opdracht). Een deel van de afgegraven grond kan gebruikt worden om 5 putten te vullen die we verderop in de tuin hebben (een overblijfsel van het verwijderen van kuipen met bambooplanten). Een zesde kuip moet nog verwijderd worden (deel van de opdracht). Ook dit gat moet opnieuw gevuld worden met afgegraven aarde. Daarnaast is er een zandbak van ongeveer 2,5m lang, 1,5m breed en 20cm diep, gevuld met zand. Dit zand moet afgevoerd worden. De vrijgekomen ruimte kan gevuld worden met de afgegraven aarde voor het zwembad. De resterende afgegraven aarde moet afgevoerd