Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Afscheiding plaatsen tussen tuinen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Afscheiding plaatsen tussen tuinen:

Composiet afsluiting plaatsen

Voortuin, afscheiding tussen geburen. Aan 1 zijde aansluitend op muur, aan andere zijde losstaand (losstaande aluminium poort oprit). Totale lengte ongeveer 14,5 m. Hoogte 1m80 .Kosten gedragen door beide eigenaars. Oude houten afsluiting meenemen naar container.Composiet afsluting met onderaan beton en tussenpalen in beton.

Afscheiding plaatsen tussen tuinen

In onze tuin staat nu een haag die we willen vervangen zoals op bijgevoegde afbeeldingen met hout en een betonnen onderplaat. De haag is 19,40m lang en we willen graag een muurhoogte van+/-1,70m Het verwijderen van de haag moet in de werken inbegrepen worden.

Houten afsluiting plaatsen

Betreffende de plaatsing van een houten omheining. Afstand is ongeveer 10-12m. Nood aan afscheiding omwille van onze hond. Deze kruipt onder de bestaande draad door. Tuinschermen of plankenwand in hardhout / tropisch hout, tuinschermen of plankenwand in geïmpregneerd hout.

Zwarte tuindraad met onderplaat en bovenbuis plaatsen

Tuindraad plaatsen als afscheiding tussen de buren. 12 lopende meter. Zwarte draad van 180 cm met onderplaat en bovenbuis. Momenteel staat er een haag.

Plaatsen betonnen afscheiding

Wij wensen een betonnen afscheiding te plaatsen in onze tuin. De totale lengte bedraagt 58 meter. Hierin zitten 3 hoeken verwerkt. De omheining zou 180 cm hoog moeten zijn met motief aan beide zijden.

Tuinafsluiting plaatsen

Wij willen een 1 rechtlijnige afscheiding van 73 meter lang laten zetten. Deze zou liefst tussen de 1.80 of 2 meter hoog moeten zijn. Nu staat er nog niks.

Natuurlijke tuinafsluiting plaatsen 25m

Een natuurlijke tuinafsluiting uit hetzij gevlochten wilg, hazelaar of kastanje. Eventuele alternatieve voorstellen zijn welkom. Project is een rechte afscheiding van ca. 25 meter lang en min. 220 cm hoog. Vanuit de tuinen is er geen rechtstreekse toegang tot de straat, maar er kan gepasseerd worden door een ruime garage met voldoende manoeuvreerruimte.

Composieten tuinafsluiting + poort plaatsen

Nieuwe omheining achteraan tuin, ipv bekaertdraad waar beukenhaag te weinig licht krijgt. Liever onderhoudsvriendelijke afscheiding ,we hadden gedacht aan houtcomposiet +/- 20 m en ook poort bestaande uit 2 delen en nog 2 enkele poortjes allen uit hetzelfde materiaal.