Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Afsluiting in één recht stuk zetten" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Afsluiting in één recht stuk zetten:

Betonnen afsluiting plaatsen

Tuinafsluiting plaatsen voor één zijde tuin, 60 lopende meter. Voor de werken moet laurierhaag worden verwijderd. Betonplaten met structuur (houtlook, stenen,...)

Afsluiting in één recht stuk zetten

Afsluiting te zetten in beton of hout. Dit voor een 20 lopende meter in één recht stuk.

Betonnen afsluiting plaatsen

Afsluiting plaatsen voor 16,5 meter en een ander stuk 14,2 meter. Alles 2 meter hoog en zonder hoogteverschillen op één rechte lijn. Omheining in beton.

Draadafsluiting in één recht stuk plaatsen

Afsluiting in draad plaatsen voor 30 lopende meter in één recht stuk. Eventueel een hoek erbij te voorzien.

Betonnen afsluiting plaatsen

Een gedeelte van één zijde van de afsluiting is volledig aan vervanging toe. Een ouderwetse betonnen afsluiting. Lang 20 m.

Tuinafsluiting vervangen door een nieuwe omheining

Afbreken en wegvoeren van een bestaande betonnen afsluiting. Plaatsen van een nieuwe omheining: betonnen palen met daartussen een betonnen grondplaat met daarboven houten schermen. De omheining is één recht stuk van 26 meter.

Betonafsluiting zetten

Ik wil een nieuwe afsluiting in één recht stuk van 20 lopende meter. Als materiaal graag beton en hoogte moet 180 cm zijn.

Betonnen afsluiting zetten

We hebben een tuin van 15,3 meter lang. We zouden graag aan één kant betonplaten en palen willen en de rest opvullen met planken. We weten niet goed wat het beste is voor stevigheid. Dat het geweven houten platen zijn of volledig dicht.