Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Afsluiting in beton antraciet en met thermowood planken plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Afsluiting in beton antraciet en met thermowood planken plaatsen:

Afsluiting in beton antraciet en met thermowood planken plaatsen

Wij zouden een afsluiting willen laten plaatsen aan onze oprit voor is 19,75 meter lang. Betonnen palen antraciet, onderplint in beton antraciet en thermowood planken tot op een hoogte van 180 à200cm.

Tuinafsluiting hout met beton plaatsen

Betonen palen en houten afsluiting ongeveer 50 lopende meter. Hoogte mag tussen de 1,80 en 2,20 zijn. De standaardhoogte dus. Er staan nog struiken, maar die haal ik zelf uit.

Houten afsluiting zetten

25 meter afsluiting houten scherm met beton plaat onderaan en beton paal. Betonpalen met daartussen houten panelen of planken

Houten afsluiting plaatsen

Houten tuinafsluiting plaatsen. Recht stuk met 5 schermen van 1.8m x 1.9m en 2 schermen van 1.8m x 1.9m als poort. Met houten palen in beton en metalen voet.

Betonnen afsluiting plaatsen

Ik zou graag de betonplaten scheidingsmuur willen laten vervangen aangezien er beton rot en beton ijzer uitsteekt in de huidige muur. Het gaat om 8 lopende meter en één muur is hoger dan de andere dus gaat om een muur van 2 meter hoog en de rest is 1 meter 80 hoog.

Afsluiting plaatsen

Momenteel staat er een houten schutting die verwijdert moet worden idem met de palen die in de grond staan verankerd in beton. Er staan 3 schuttingen, een van die schuttingen staat 45° gedraaid tov de andere. De schuttingen lopen trapsgewijze naar beneden. De grootste schutting is 1,8m op 2m groot. De 2 andere schuttingen zijn 1 à 1,2 m breed en respectievelijk 1,60 en 1,20m hoog. Het is de bedoeling de oude schutting door de aannemer te laten uitbreken en er een nieuwe in de plaats te zetten.

Betonnen of composieten afsluiting plaatsen

Heb houten afsluiting die moet vervangen worden door betonnen/composieten afsluiting. Bestaande afsluiting staat op betonnen muurtje welke eerst moet afgebroken worden. Nieuwe afsluiting zal beton/composiet moeten zijn en stevig omdat we met een windgevoelige plaats zitten. Het betreft 6 panelen van 1,8m hoog en 5 panelen van 1,2m hoog. Het gaat om 22 lopende meter.

Betonnen afsluiting plaatsen

Plaatsten van een tuinomheining met beton onderaan, en met houten panelen ertussen. Graag ook het plaatsen van eenzelfde tuinomheining met beton onderaan maar dan met tuinafsluiting van draad of gaas. Lengte 30m.