Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Nieuwe afsluiting met betonpalen en houten planken plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Nieuwe afsluiting met betonpalen en houten planken plaatsen:

Bekaert draadafsluiting plaatsen

Bekaert tuinafsluiting van 35m x 1.8m plasitor zwart en betobokaal plaatsen. Afwerken met ericamatten zwaar. Bestaande afsluiting van betonpalen en groene draad van 1.2m hoog verwijderen. Afval afvoeren.

Houten afsluiting plaatsen

Houten tuinafsluiting plaatsen. Het betreft de linkerzijde van 30m, de achterzijde van 10m van en een aansluiting op de haag aan rechterzijde. Bedoeling is om hout af te wisselen met steenkorfstructuren om geen volledig afgesloten resultaat te hebben. Linkerzijde betonpalen en betonnen onderplaat.

Tuinafsluiting met houten panelen plaatsen

Houten tuinafsluitingen plaatsen. Betonnen palen en onderplaat met daartussen houten panelen. Een stuk van 14,1 meter en een van 12 meter beide 180 cm hoog. Vakman moet ook de huidige afsluiting van betonpalen en draad weghalen.

Betonnen afsluiting plaatsen

ik wil een afsluiting zetten met betonpalen en houtpanelen of betonplaten met structuur . de afmetingen zijn +/- 25 lopende meter. Qua hoogte zou ik graag op de 2 meter zitten.

Houten afsluiting plaatsen in tuin

Houten tuinafsluiting van ong. 20m met betonpalen en betonnen onderplaat plaatsen. Liefst geïmpregneerd hout.

Houten afsluiting plaatsen

Houten tuinafsluiting van 27m x 2m plaatsen met betonnen onderplaat en betonpalen plaatsen.

Houten afsluiting met betonpalen plaatsen

Uitbreken van bestaand draad met ijzeren palen en onderplaat beton en dit ongeveer 43 meter. Afbraakwerken moeten ook gedaan worden door de vakman. Hoogte: 1m80 - 2m.

Houten afsluiting zetten

Er moet een rechte wand geplaatst worden van +/- 40meter. Tuinschermen of plankenwand in geïmpregneerd hout, tuinschermen of plankenwand in Europees hout (eik, kastanje, wilg), betonpalen met daartussen houten panelen of planken