Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Nieuwe afsluiting met betonpalen en houten planken plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Nieuwe afsluiting met betonpalen en houten planken plaatsen:

Houten afsluiting met beton plaatsen

Wij wensen een afsluiting bestaande uit betonpalen met beneden betonplaat en bovenop houten paneel. Totale lengte is ongeveer 28 meter

Afsluiting met beton en hout plaatsen

Houten afsluiting zetten voor een halfopen bebouwing. Houten panelen met betonpalen en betonplaat onderaan. Zo een 50 à 70 lopende meter.

Nieuwe houten afsluiting plaatsen

De werken betreffen 20 lopende meter omheining waar momenteel een oude omheining bestaande uit betonnen palen met een draad met hoogte 1m ertussen. Deze dienen vervangen te worden door een hoge afsluiting wegens grote jachthond van de buren. Tuinschermen of plankenwand in geïmpregneerd hout, betonpalen met daartussen houten panelen of planken

Houten afsluiting plaatsen

+-40 meter afsluiting plaatsen ter vervanging van een haag die men moet verwijderen. Betonpalen met daartussen houten panelen of planken. Hoogte is 1m80.

Vernieuwen tuinafsluiting

ik heb een rij haagdennen te verwijderen alsook de betonpalen van mijn huidige afsluiting met de Bekaert draad van 1,5m hoogte. (totale lengte in 1 stuk is 66 meter) in de plaats wil ik de betonnen afsluiting van BAJ beton, hoogte 2,00 meter, type firenze, kleur grijs, zonder afdeklatten en zonder paalhoedjes

Nieuwe tuinomheining zetten

Graag plaatsing draadafsluiting en/of draadpanelen in antraciet of zwart van 185cm hoog voor 115 lopende meters. Wij zouden hier graag ook klimop willen laten opgroeien. Alternatief is 85 meter afsluiting en 30 meter blokhutprofielen tussen antraciet of zwarte betonpalen en betonplaten.

Nieuwe onderhoudsvriendelijke afsluiting plaatsen

Er zou een andere afscherming moeten komen tussen ons en de buren. Momenteel is er een haag tussen beide. We willen iets waar we geen werk meer aan hebben. Het gaat over een lengte van ongeveer 27 meter. Betonpalen met daartussen houten panelen of planken is een optie.

Houten afsluiting met betonpalen plaatsen

Momenteel bestaat de afrastering uit herras draad. Het gaat over +- 13 meter langs beide kanten, dus +- 26 lopende meter. Vernieuwen van afsluiting. Betonpalen met daartussen houten panelen of planken