Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Nieuwe afsluiting met betonpalen en houten planken plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Nieuwe afsluiting met betonpalen en houten planken plaatsen:

Houten afsluiting zetten

We willen een betonnen wand van ongeveer 35 lopende meter en een draad of houtafsluiting van 80 lopende meter - Betonpalen met daartussen houten panelen of planken

Houten afsluiting zetten

wij zouden op 1 lijn voor 30 meter schermen willen laten zetten (betonpalen met houten panelen ertussen), gaat over 1 rechte lijn dus er zijn geen hoeken nodig.

Houten afsluiting plaatsen

ca 30 lopende meter - afsluiting perceel buren (momenteel nog haag) - hoogte 1m80 Project wordt in overleg met de buren uitgevoerd. Tuinschermen of plankenwand in geïmpregneerd hout, betonpalen met daartussen houten panelen of planken

Houten afsluiting plaatsen

Over een lengte van 21 meter zou ik graag een tuinafsluiting plaatsen in betonpalen mer daarin houten planken van blokhut hout , geïmpregneerd.hoogte hout 180/200.. Aan de onderkant moet een betonplaat komen van 30 hoog .de tussen afstand tussen 2palen zou 2m mogen zijn .

Betonnen afsluiting met houten schuttingen tussen plaatsen

Afsluiting plaatsen van ongeveer 12 meter met onderaan een betonplaat. Hiernaast betonpalen,opgevuld met houten schutsels. Oude houten afsluiting af te breken.

Nieuwe afsluiting met betonpalen en houten planken plaatsen

Huidige omheining van 90 meter te verwijderen deze is deels betonplaten en deels draad. Hiernaast ook plaatsen van een nieuwe afsluiting van 60 meter tussen mij en de buurman. Hiervoor betonpalen met houten planken tussen.

Houten tuinafsluiting plaatsen

Ik wens een gevlochten tuinscherm over een afstand van 3 meter op 1,8 meter hoog. Plaatsing tegen betonpalen die er reeds staan. Dient als afsluiting tussen twee tuinen. Terras onmogelijk om erin te bevestigen. Achterkant van de tuin - 3 zijnden zou ik eveneens eenzelfde type afsluiting willen , kastanjepalen met daarin gevlochten wilg. Hier zou het gaan om een afstand van max 12 meter op 1,8 meter hoog. Hier kunnen de palen in de grond bevestigd worden (geen terras aanwezig).

Houten afsluiting zetten

Afsluiting van ongeveer 30-40 lopende meter. Tuinschermen of plankenwand in geïmpregneerd hout, tuinschermen of plankenwand in Europees hout (eik, kastanje, wilg), tuinschermen of plankenwand in bamboe, gevlochten takken (wilg of hazelaar), betonpalen met daartussen houten panelen of planken