Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Afsluiting in composiet plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Afsluiting in composiet plaatsen:

Composiet afsluiting installeren

20 lopende meter afsluiting. Er is nog geen afsluiting aanwezig. Alles is bespreekbaar qua afsluitingen.

Composiet afsluiting zetten

Composiet afsluiting van 27 lopende meter en standaardhoogte van 1m50 à 1m80. De omheining moet tussen twee tuinen komen in een rechte lijn. Er moet geen oude omheining afgebroken worden.

Composiet afsluiting plaatsen

2 kanten elk van +/-8m lang moeten vervangen worden door composiet panelen met eventueel verticaal deel grind korf tussen verwerkt. Sta open voor prijs vergelijking van steen/grindkorven, draad met buis en kunststofafsluiting. Het is in overleg met de buren maar we zijn op zoek naar iets met weinig onderhoud, degelijke structuur en duurzaam. Ons huidige houten tand groef panelen zet hem steeds open en palen zijn aan het rotten, dus houten panelen doen we niet meer.

Plaatsen afsluiting in composiet

Ik zou graag een tuinafsluiting in composiet laten plaatsen. Het Het gaat om 20 lopende meter en graag een hoogte van 1,80 meter.

Composiet afsluiting plaatsen

Afsluiting voortuin naar trottoir gaat over 9 meter breedte, en ongeveer 70 cm hoog.

Plaatsen nieuwe afsluiting

Verwijderen van de haag (sparren) 21,20 m + verwijderen van oude houten panelen 5,70 m. Volledige vervanging door een degelijke afsluiting, zonder uitkijk bij de buren. Afval mee te nemen. Tuinafsluiting : hout/composiet :, iets niet doorzichtig. Sterk voor 4 honden. en hoogte 2 m.

Plaatsen composiet afsluiting

Voor het plaatsen van een composiet/kunststof afsluiting van 10m lengte en 1.80m hoog. Scheiding tussen de twee voortuinen.

Composiet afsluiting plaatsen

Voor het plaatsen van een composiet afsluiting van ongeveer 22m lengte. Voor het ogenblik een gewone afsluiting, maar wil deze hoger betreffende de buren. Hoogte 1m80.